plakayerli Semashbl bugün devlet hastanesine dahiliyeye gidip açlık ve 1 saatlik tokluk şekeri için kan verdim, bakalım
plakayerli idiloska bizim sağlık ocağındaki doktor da bakmıyoruz dedi (başından defetmek için bence) altı üstü kan alcak yani neyse allahtan randevu buldum da devlet hastanesine gittim bu sabah
plakayerli hanibazen bana da doktor bir saat sonra diye tarif etti aşağıda kan alanlar normalde hep 2 saat sonra bakıyoruz dedi neyse ben de 1 saat sonra verdim inşallah doğru yapmışımdır
Kayasbht plakayerli farketmez eğer ağzına lokma aldığın ilk bir saatte baktıysan 140 altı 2. Saat 120 altı normal sayılıyor
minnoshan plakayerli kaç çıktı 140ı hemen geçti diye insülinebaşlanmaz bence doktorum 150-160ları görebilirsin arada sorun olmaz dedi
plakayerli minnoshan normal seyri 120 civarında. 160 çıktığında da makarna yemiştim zaten. Doktorların farklı yorumları var demek. Risk bebekle değil benle ilgili olsa takmayacağım da bebekle ilgili olunca insanın aklına takılıyo. Hiç şeker belirtim de yok açlığa dayanamama vs gibi
plakayerli Eegurefeoglu bu sabah hastaneye gittim açlık şekerim 83 e nabızda gördüm çok sevindim ama tokluk henüz çıkmadı
plakayerli Hastane sonuçlarına göre damardan alınan kan sonucunda Açlık şekerim 83, 1 saatlik tokluk ise 123 çıktı. Şimdi benim şekerim yok diyebilir miyim acaba kesin bir şekilde 🤔
Minikannebsr plakayerli 19. haftada aşı için gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire dedi şekerinizi kontrol edeceğiz önümüzdeki haftalarda diye telefonla tarihi konuşuruz dediler
Kayasbht plakayerli dahiliye gidip baktırsan daha iyi olur daha doğru sonuç alırsın . Bu arada aletler 2 yıl sonra ömrü bitiyor yanlış ölçüyor ayrıca belki de diyetle düşecek şekerin doktorun neye göre sana insülin başlatalım diyor hemen öncelikle diyetisyene yönlendirmesi lazım bende de var hamilelik şekeri diyetle şekerimi normal tutuyorum . Eğer diyet yaptığı halde şekeri düşmeyen ya da dikkat edemeyen annelere insülin başlatıyorlar