Bsmlh plakayerli hatta normal kanda aldır bence aradakı farkı tam çıkarıyorlar bende dıyetıseynıme bılgı o sekılde paylasıyorum benım makınem yenı bide 2 aylık 80 aldım ama accucek en iyisi o bile 5 gazla olsuyormus
Cansu_03 plakayerli açlık yüksek çıktı 110 sonra 75ml yükledi 40. Dakikada baktı 1 saat olmadan 180 çıktı ama bunların hepsini parmaktan ölçüm cihazıyla baktı bende doktor değiştirdim gittiğim doktor çok kızdı parmaktan ölçüm cihazıyla şeker yükleme sonucuna bakılmaz ki bi de 1 saat olmadan ölçmüş ben bi daha yükleme yapamam dedi yani şeker var mı yok mu belli değil canım😔
plakayerli Cansu_03 yaa çok tuhaf davranmış ilk doktor. Sanki benim doktorum da çok doğru davranmadı bu konuda. Dahiliyeye randevu aldım yarın gidip açlık tokluğa baktırmak istiyorum diyeceğim inşallah bakar.
[silindi] plakayerli doktoruna söyle yapsın kafasına göre insülin başlayana kadar ne demek seker yüklemesi yapmıyorum ben yaptırmak istiyorum kardeşim sanane kaç anne bebek ölümüne sebep oldu bu şeker basit bişey degilki yüklenen 50 gr şeker ceyrek su bardagı hiç mi şeker çikolata tatlı yemiyoruz sanki tövbe yarabbim ya
plakayerli [silindi] 29. Haftadayım artık yapılmaz sanırım.. dahiliyeye gidip açlık tokluğa baktıracağım inşallah
Cansu_03 plakayerli bencede canım yarın gidip söyle yaparlar belki bikaç kişi okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 30. Haftada yaptırtmış doktoru ama nerede okudum bilmiorum
[silindi] plakayerli bilmiyorum canım ama mutlaka yaptır inşaallah şeker fln çıkmaz çıksa da hemen tedaviye başlanır bişey olmaz korkma bnmde sınırda çıktı beyaz ekmeği hemen kes dedi doktor Bi sorun yok şimdilik
yasemin257 plakayerli Benim aclik tokluga bakti. Normal cikti. Ilk gebeligimde seker yuklemesi sonucunda sekerim oldugunu ogrenmistim. Ben cahil doktora denk geldim ne insulin nede diyet vermedi.
plakayerli yasemin257 şekeriniz olduğunu görüp hiçbir şey yapmana gerek yok mu dedi aa doktorlara da güven olmuyo
Albiina05 plakayerli ben yaptırdım canım. 12 saat önceden yemeyi içmeyi kes. Sabah ilk kanı verirsin yedikten sonra tekrar verirsin. Sağlık ocakları hastaneye gönderdiği için kanı ben tokluk için gidip hastanede veriyorum 2.yi. Sağlık ocağı barkod veriyor onunla direkt kan almaya gidip veriyorum
Cansu_03 plakayerli açlığa bakıldı canım 88 çıktı kanda açlık tokluğa gerek yok yemene dikkat ediceksin diyete devam dedi doktorum bana kilo almaman lazım diye bende 28. Haftamdayım 6 kilo anca aldım bnm doktorum kiloya karşı baya bende yüklemede o değerleri görünce çok korktum yemek yemeye korkar duruma geldim
plakayerli Cansu_03 açlığınız iyi çıkmış o yüzden bi daha tokluğa bakmamış sanırım. Çok stres yapmadan güzelce geçer inşallah son aylarımız. Hiç şeker yüklemesi yapmayanlar kontrol etmeyenler ne halde acaba biz en azından dikkat ediyoruz 😬
Cansu_03 plakayerli aynen canım ya bende ona şaşırıorum inan allah bütün bebişleri korusun ama bnm içim böle yaptırdığım halde rahat değil mesela yaptırmayanlar nasıl hiç bilmiorum😊
[silindi] plakayerli yok nası ölçecem bilmiyorum ki doktor bana demedi öyle bişey bebeğin kilo alımına göre değerlendiriyor zaten geçen ay söylemişti doktor daha yeni benim
yasemin257 plakayerli hicbirseu demedi özele gittim doktor dediki bu sonuca nasıl diyet vermezler acil diyet dedi. Sonra gebelik zehirlenmesinden yattim ztn bebeğim de hastalik vardi 17gun sonra vefat etti.
mucizemm_3 plakayerli ben sağlık ocağında kandan baktırdım gittiğim gün açlık sonra ki gün tok olarak gittim öyle baktılar sağlık ocağı doktoru olur dedi