umudumvar2 tipikbiryayburcu canım tebrik ederim 🎊 🎊 Darısı isteyenlerin başına inşallah adet gelmeden çıktı değil mi kuzum
tipikbiryayburcu umudumvar2 Çok teşekkür ederim inşallah canım 🙏🏻 Evet adet gelmeden çıktı adete 2-3 gün gibi bir şey vardı canım
hiranurun_annesi tipikbiryayburcu hayırlı olsun cok mutlu oldum , insallah saglikla ilerler gebeligin 🤲
tipikbiryayburcu hiranurun_annesi Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐♥️
Israa tipikbiryayburcu hayırlı olsun gözün aydın canım 🙂 sağlık ocağında tahlil yaptırdığında görünüyor sonuçlar gitmene gerek yok
Israa tipikbiryayburcu bulunduğun şehrin adını yazıp örneğin kayseri lab yazıp görüyorum sonuçları doğum tarihi ve tc ile giriş yapılıyor
tipikbiryayburcu Israa Yaa süper o zaman. Bir şey sorabilir miyim hastaneden randevu aldım tahlil için ama Perşembeye verdi. 2. kan tahlilini 3 gün sonra yaptırmak sıkıntı olur mu? Çünkü aile hekimindede yer yok en erken cumaya randevu veriyor
ebru_d_ tipikbiryayburcu e nabizda cikti cnm ama gec cikti yani ben saglik ocagina gitmeden baktim gorunmuyordu, bugun 2 bucuk gibi sonuc almaya gittim cnm 718 cikti 😊🙏 persembe de hastaneye gidecegim ins iyi gecer ya bakalim