Elbet-birgun-kavusacagiz tipikbiryayburcu 3 hafta 5 gunluksun canm. Ikinci kani ilki nerde verdiysen orda vermen gerek canim heer hastanenin lab. Farkliidir heleki saglik ocagi temlli farkli.. artisi gör degere gore kadin doguma gidersin
tipikbiryayburcu Elbet-birgun-kavusacagiz Anladım canım o zaman randevulu gitmem yoksa tahlilden para alıyorlar 🙄
tipikbiryayburcu ebru_d_ Yaa çok sevindim inşallah canım kötü düşünme, stres yapma bol bool dua et güzel haberler ver bize inşallah🙏🏻
tipikbiryayburcu ebru_d_ Güzel sonuçlar olur inşallah güzel düşünün 🙏🏻 Galiba internete düşmüyor sağlık ocağından gidip alınması gerek canım
tipikbiryayburcu Hulyaaaa Çok teşekkür ederiim 😍 Galiba canım daha çok yeni inşallah sağlıklı ilerler 🙏🏻😌
tipikbiryayburcu ebru_d_ Olabilir canım bende baktım az önce birkaç ay önceki sağlık ocağı tahlilim gözükmüypr
Elbet-birgun-kavusacagiz tipikbiryayburcu randevuluda gitsen alicaklar🤭 acil ayri normal.kadin dogum ayridir canm
tipikbiryayburcu ilkcan64 Sağlık ocağına veririm canım da ama sonucu için yine gitmem gerekiyor internete düşmüyor ya sonuçları
tipikbiryayburcu Elbet-birgun-kavusacagiz Öyle almıyorlar canım özel sağlık sigortam var karşılıyor tahlilleri muayeneyi
ebru_d_ tipikbiryayburcu cnm şimdi e nabizdan baktım tahlillerim kısmında görünüyo tahlil verdiğim ama sonuç yok henüz 🤷🏻♀️ sisteme de düşerse sonuc sana da söylerim cnm düştü diye belki o şekilde takip edebilirsin 🙏🏻
ilkcan64 tipikbiryayburcu ebeyle konuş telefon numarasını al sonuçlar çıktığında mesaj atsın gelemem falan de 😊 ben öyle yapmıştım
Israa tipikbiryayburcu hayırlı olsun gözün aydın canım 🙂 sağlık ocağında tahlil yaptırdığında görünüyor sonuçlar gitmene gerek yok
Israa tipikbiryayburcu bulunduğun şehrin adını yazıp örneğin kayseri lab yazıp görüyorum sonuçları doğum tarihi ve tc ile giriş yapılıyor
Stmom tipikbiryayburcu canim sagol burdayız hep beraber birbirimize destek olucaz insallah 🙏 saglik ocagi takibi e nabizda çıkar sanıyorum ama bizimki mesela cok gec çıkıyor bilmiyorum geneli nasıl canim
ebru_d_ Stmom ben bugün sağlık ocağında kan verdim şimdi e nabizdan baktım tahlil verdiğim görünüyo bi hemogram yazıyo hatta bi beta yazıyo iki tup aldılar öyle, yarın sisteme düşerse yine bilgi geçerim çalışanlar için o şekilde takibi daha iyi olur
Stmom ebru_d_ muhtemelen yarın düşer canim sonucun sende mi haber bekliyorsun Allah yardımcınız olsun bilirim o beklemeyi