AdakAybike 19 Mart cuma günü verdiğim beta hcg değerim 384,28 çıkmıştı. 21 Martta verdiğim kan sonucun ise 942. Ve şuan 4+6 dayım. Değerimin artışı normal mi? Doktorum güzel gittiğini söylemişti. Yarın tekrar gidip baktıracağım. Ultrasonda görünür mü?
Aysenturnaaa AdakAybike evetolmasi gerektiği gibi artmış değeriniz gebelde ultrasonda beta 3000 üzeri olduğunda gözüküyor
Purpura26 AdakAybike Bugun ortalama 2000dir yarın büyük ihtimalle keseyi görürsün canım hayırlı olsun 😊 ben 2.500ken hcg değerim keseyi görmüştüm
AdakAybike Aysenturnaaa bugün baktı ama tam görünmedi yeni yeni oluşuyor dedi rahim duvarının kalınlaştığını söyledi ve tekrar kan verdim
AdakAybike Esraaslan şuan bende tam 5 haftalığım 🤦🏻♀️ sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Esraaslan AdakAybike ben 5 haftamda gordum keseyi persembe gunude kalp atisi icin gidecez insallah duyariz
AdakAybike Purpura26 bu keseyi tam göremedik cuma tekrar bakıcak amin inşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
AdakAybike Elifdikel doktorum da öyle söyledi kendisi daha yeni yeni oluştuğundan göremeyebiliriz dedi cuma günü gittiğimde 5+3 olucak o zaman görürüz dedi bakalım artık nasip 😊🙏🏻
AdakAybike ilkcan64 şuan hiç bi iş yapmıyorum genelde uzanıyorum oturuyorum günümü bu şekilde geçiriyorum ve inanılmaz derecede ağırlık var sürekli uyumak istiyorum 😅
ilkcan64 AdakAybike olur canım en başlarda şimdi uyu Allah nasip ederse 32. Haftadan sonra pek uyuyamayacaksın 😊😊
AdakAybike ilkcan64 uyumaya vaktim kalırsa uyuyorum 1 2 saat bile yeterli geliyor 😊 rabbim göstersin bana o günleri de gerekirse uyumayayım