eminenura Kızlar merhaba, vücutta ölü deri kaldığında lekelere neden oluyor malesef ki… şu an çözüm arıyorum ama doğal at kılı fırça yazmış birçok kişi. Kullanıp memnun kalan var mı? Ölü derilere iyi geliyor mu☺️
AlinaET eminenura mutlaka faydalıdır çok fazla kullanan var ama fiyatı gereksiz pahalı geliyor bana. Onun yerine kese kullanıyorum oda işimi görüyor🌺
Gulsah91 eminenura At kılı fırça selülitlere iyi geliyor beşer dakka bacaklara yukarı doğru tarar gibi masaj yapmak lazım. bir de doğal vücut peelingleri var ya mesela https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=6324923&sid=MHNPZE12Z3I2QnVyUmdUODBfOV8gXyA= katkısız doğal ürünlerle hafifçe kese de yapılabilir
halecelik eminenura evet düzenli olarak her gün yapmak lazım ama bi de haftada 1 kese yapıyorum tüm ölü deriyi atıyo
Ebruusimsekk eminenura kuru kese yapabilirsiniz duştan sonra da iyi bir nemlendirme yapın ki tekrarlamasın
eminenura AlinaET 50 tlye de vardı 400 tlye de vardı dediğiniz gibi☺️ Kese çok etkili gelmiyor bana da o yüzden arayışa girdim
Dmrcyda eminenura hamamlarda kullanılan güzel keselerden alın ya keseniz kötü ya da yapamıyprsunuz kese baya baya çukartıyor çünkü
Dmrcyda Her duşta kese yapıyorum çok iyi geliyor üstelik ölü deriyi keseden daha iyi çıkartacak birşeyde yok
eminenura Dmrcyda o zaman güzel bir kese önerisi alabilir miyim ben de deneyeyim☺️ Ölçüt ne kese alırken😂
whitedream eminenura herhangi bir ölçüt yok sert olması lazım kesenin.develi kese iyi canım derini bile yüzer yazın denizde karardığımda ölü deriyi keseyle atıyorum🤭
Gulsah91 eminenura evet avokado ve kahveli kullandım memnunum :) kahveli olanı selülitler için özellikle almıştım başka markaların vücut peelinglerine de bakabilirsiniz banyo daha keyifli hale geliyor 😍
Sofiyamagamedova Valla ben keseden iyisi yok derim ben yuzumude keselerim ama o kesem buraz ince bir kumsada bedenim icinse daha kalin ve sert once keselenme bir kere sabunlanirim dus jeli kaykanlasdiriyor vucudu ve keseleyince olu deri cikmiyor ama sabundan sonra cok guzel cikiyor bende
Gulsah91 eminenura evet yarıyor valla evde kahve ve hindistan cevizi yağını karışım yapıp kan dolaşımını hızlandırıcak şekilde düzenli masaj yaparsanız gerçekten sonuç veriyor bol su için bide mutlaka 🙃 bir de her duşta çıkmadan hindistan cevizi yağı sürerseniz cilt kuruluğuna çatlak önlemeye karşı birebir bebek gibi oluyor cilt
eminenura Gulsah91 evett ondan bende aldım hindistan cevizi yağından aynı dediğiniz gibi. Diğer dediklerinizi de deneyeceğim teşekkür ederim🥰🥰