Tug8a Busra3509 evet maalesef oluyor, nefes almada güçlük çekiyorum bazen. 29.haftamdayim, zaman zaman çok daralıyorum. 4 ay önce covid geçirdim biraz ona biraz da gebeliğe bağlıyorum, ekstra bir doktora gitmedim
Sose Busra3509 ben uzun zaman kullandığım tiroid ilacını bırakınca öyle olmuştum.. Hormonlarınıza baktırın bi isterseniz. Şuan normal bi sıkıntım yok 31haftalığız.. Sadece dün gece uyurken biraz tedirgin oldum ondan dolayı çarpıntım oldu.. Sürekli aklınızda çarpıntım var demeyin daha kötü oluyor gerçekten.. Birde limonlu suyu deneyin suyun içine bi kaç damla yada 1 dilim limon atın öyle olduğunuzda için..
Alinamoms Sose o zaman panik atak olma ihtimali çok yüksek ben emin değilim ama kendimin panik atak olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman kaygım artsa korku olsa nabzım sapıtıyor.
Busra3509 Baobap evet bi gece 190a bile cıkmıs holter de gözüktü İlac veririm ama hamilesin dio Cok dyaanamck kdr kötü olursan ic ama onun dısında icme dedi. 😔😔😔😪😪 Zor dayanıorm walla
ssssxsss Busra3509 Panik atak veya kaygi bozuklugu var mi? Ama bu nabiz baya yuksek dusurmek icin ilac verilmedi mi?
Sose Alinamoms Bence böyle düşünerek kendini daha kötü yapma.. Kalbin çarpıntı yaptığı anda daha çok korkarsan daha çok çarpar. O yüzden sakin olmaya çalış. Kendini nasıl adapte ediyorsan onu yap hemen kolonya veya limon kokla mesela.. Herkes çarpıntı esnasında korkar sadece sen değil.. Bnm 170 180 attı o çok korktuğum zamanlarda korkmamak mümkün olmuyor tabi o anda kendine bişey olcak diye korkuyosun normal olarak bu da seni paniğe sürüklüyor.. Korkma. Korkmuyorum eninde sonunda yavaşlıcak de kendine kalp bu atar de ne bileyim işi bu de kendini yatıştır. Ama hormonlarına da baktırmayı ihmal etme..
Bus46 Busra3509 benimde oluyo gebe kalmadan öncede carpiyodu doktora gittiğimde bakiyolar o an çarpıntı olmayınca normal karsiliyolar normalde yemek yedikten sonra bı iş yapınca normal yürüyünce dinlenirken bile carpiyo benimde 127 kere falan cikiyo. Nasıl teşhis koydu ne dememiz lazım acaba iyice araştırmaları için
Busra3509 Bus46 ekg cekdi mi size Kagıtda dalgalar halinde? Kablo takılıyor vucuda. Onda belli olyor. 🙏🌸 Birde herhangi bir ritim bozukluğu falan varsa 24 saatlik halter takıyorlar tansiyon aleti gibi yani 4 saat vücudunuzda kalıyor
Zehra-Arda Busra3509 merhabalar geçmiş olsun bende dört haftadır aynı şikayetleri yaşıyorum kardiyolojiye göründüm yüksek atım göründü ekg de hollerde de yüksek atım çıktı beloc ilac verdiler ama çok etkisini görmedim bende sürekli yaşıyorum kalbim kuş gibi cırpınıyor
Busra3509 Zehra-Arda Ben de öyle Az önce ölçtüm şimdi 145 gene Boguldum Gerçekten iyice Ablana söyle üşüyor musunuz hiç kaç çıkıyor Benim de yüksek çıkıyor ekgde falan Kalbim beynimde agzımda resmen