Nurr66 36 haftalık olduk ama öyle çok hareketli değil. Yani çok nadir hareket ediyor normal mi acaba tam anlayamadım. Diğer hamileliklerim de böyle mi oldu tam hatırlamıyorum 🙄
Minikannebsr Nurr66 ayy bizde 19+5 olduk 2 kere hissettim sanırım hareket şu tekmeler başlasada rahat etsem gerçekten aklıma takılıyor sürekli
Aslihakoglu Nurr66 ben ayni sorundan bugün kontrole gitmeyi dusunuyodum ama Çarşamba kontrol günüm o zaman gidicem çok iyiydi ama 2 gündür azaldı internetten baktım doğum kanalına girince bebek az hareket edermiş ama canım çok sıkıldi
Mom9 Nurr66 bizde de durumlar aynı sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana artık hareketleriniz azalacak diye nedenini sormak aklıma gelmemişti doktora gittiğimde soracağım bende insan tedirgin oluyor bazen, sağlıcakla kavuşalım inşallah bebişlere 🍀
123alpseda Nurr66 canım 36 haftadan sonra çok dikkat edilmesi gerek git doktora ne olucak ki için rahat etsin
Nurr66 Minikannebsr evet o süreç daha sıkıntılı. Acaba bişey oldu mu hareket etse de hissetsem falan diyordum 😊
Nurr66 Aslihakoglu benim doktorum son kontrolde biraz baştan savdı sanki beni nst yi pek dikkatli incelemede hatta işi çıkmış gitti whatsapptan baktı 🙄 o yüzden cuma gününe çatı muayenesi için çağırdı öncesinde gelme falan dedi. Canım sıkıldı biraz bu duruma. Ama 2 3 gündür aşırı derece de hareket azlığı var nasıl yapıcam bilmiyorum 🙄
Aslihakoglu Nurr66 ya okuyorum normal yaziyo bu aylarda benim sezeryan olucak 18 gün var ama korkuyo insan aslında bı sorun yok doktora gitsekte sorun olmadığını soyliycek hiç hareketsiz değiller az ve narin hareketler kanala kafasını soktuysa zaten kafasını hareket ettiremezmis sadece bacak yada kolla dürtüyor ama yinede ne bileyim modum düştü