Minigim55 litha kendime çok şaşırmıştım orda yapıyorlar bana nasıl koktu diye ama öyle böyle kokma yani adetime üç gün kala test yaptım çıkmıştı
duygulilom Benim normal adet belirtilerimden hariç başka bi belirtim olmamıştı normalde çok düzensiz adet olurdum 2 ayda bir falan. Eskilerden bi söylenti kalmıştı aklımda idrar köpürmesi 😂 bi gün lavaboya gittim köpüklenme dikkatimi çekti idrar enfeksiyonum vardı ondandır falan dedim ama içime bi kurt düştü. Test aldım hamileymişim 😂
Bfduam Aysenturnaaa derkeeen vurdu gol oldu" gibi olmuş. O değilde seni okuyup, yazarken, sen misin tiye alan diye, benimde üstelik hamile olmadan kirpiklerim karışıyormuş:) O değilde nasıl oluyor bu kirpik mevzusu:) Ne güldüm ya:)
Aysenturnaaa Bfduam bunu ilk hamileligimde de söylemişlerdi bana ama o zaman dikkar etmemiştim bu gebeliğim planlı olmadığı için hiç ihtimal vermedim rimel sürerken fark etmiştim ama hayır canım ne alaka niye olsun ki falan dedim hatta kendi kendime 😁 duyunca garip gelebilir ama tesadüf müdür bilemem ama gerçek oldu kirpikler üst üste geçiyor bildiğin karışıyor yani
Mom5444 litha kızlar ne belirtisi test yaptım teste bile inanmam 30 dk falan sürdü 🤣 belirtiyi hiç anlamazdım heralde 🤣