co2041 canim oyle deme ayni durumu bende yasiyorum tabiki can bizim canimiz hicbisekilde ayrim yapamayiz kiz yada erkek 10 tanede olsa ayni farki yok hicbiseye degisemeyiz ama karsi taraftakiler oyle bi seyapiyoki ne hevesin ne umutun nede baska biseyin kaliyo hanii mesela iki kiz varr 3 hsmilesin sirf erkekmi yoksa yine kizmi die soruyolar kiz deyincede boyle bi yuz mimik hareketleri dudak buzmeler tuh fln demeler bidahakine olur demeler sanki bizim elimizde cinsiyet belirlemek ister istemez bizlerde bi uzjntu oluyor bos yere uzuluyoruz evlat bizim ama yinede o anki psikoloji farkli oluyor yaa
Cinsiyetiimizi ögrendim 😂
Gururunannesi allah nasip etsin neden üzgünsünüz
3MelekAnnesi3 amin insallah canim her cocuk ayni olacak degil bakarsin bu tam tersi olur😉😘
co2041 burda cinsellikten yatak maceralarına kadar herkes herşeyi anlatıyor ve 18 haftalık hamile bir annenin duygusal artı trajedik bir durumu var kendim gibi sorunları olan anneler ile paylaşıyorum. Burda kırıcı yorum yapma hakkınız yok.
3MelekAnnesi3 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Allah’ın emaneti olduğunu çok iyi bilenlerdenim 6 çocuğunu kaybeden bir annenin kızı olarak herşeye şahit olan bir insan olarak siz endişelenmeyin
co2041 Allah’ın emaneti olduğunu çok iyi bilenlerdenim 6 çocuğunu kaybeden bir annenin kızı olarak herşeye şahit olan bir insan olarak siz endişelenmeyin.
Bende bu gün detaylı ultrosana girdim yüzde seksen kız dediler değişirmi acaba başına gelen oldumu bu durum
3MelekAnnesi3 inşallah bu son umudum 😂
Sumisalii canım tabiki kız çocuğu olan her anne erkek ister erkek çocuğu olan her anne kızı olsun ister benim buna diyeceğim bi şey yok ama bunu yazan arkadaşın hem ilk cocuguymus hem de sırf kayınvalidesi erkek olsun diyormuş bu yüzden cinsiyetinin kız olmasına üzülmek.. bilemedim açıkçası. Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🌸
3MelekAnnesi3 evin kraliçesi herkesin gözdesi olacaksın. Sağlıkla kucağına Alman dileğiyle…
Benim de 2 oğlum var 3.'ye hamileyim ve kızım olacak darısı tüm isteyenlere sağlıkla. Allah yar ve yardımcımız olsun
co2041 bakın hala yanlış anladığınız bir olayı insanlarada yanlış lanse ediyorsunuz ! Üzülmek fln yok kız olduğunu öğrendiğimiz de tabiki de mutlu olduk üzülüp yakindigimiz taraf kız istememeleri . Buna bu kadar kafa takmanız ayrı bir psikoloji
Sumisalii burda üzüldüğüm şey kızımın olması değil ona karnına düştüğü an can veren rabbime şükür ve senatlar olsun ama arkdas yanlış anlıyor açıklıyoruz yetmiyor başkalarına da yanlış lanse ediyor. Dediğim gibi burda cinsellikten yatak maceralarına kadar herkes herşeyi anlatıyor ve 18 haftalık hamile olan ben burda aynı durumu yaşamış annelerle bu sorunumu paylaşıyorum ve tepki gösteriyorlar. Hiç hoş değil bu uygulamayı kullandığına göre kendiisi de ya anne ya anne adayı böyle kırıcı yorumlar asla doğru değil. Devir çok acı bir devir .
Sedef88 cok tesekkur ederim allah razi olsun canim cok sevinirim ❤
Morperi amin insllh❤🎉🙏