Sultaneyy Arkadaşlar 3 gün önce 9.99 idi 28. 9 yükselmiş. Kesin car diyebilir miyiz. Ayy inşallah sağlıklı şekilde artar ya. Fotoğraf görselde. Doktor muayebe tarihimi 1 ay sonra verir diye merkeze gidip görünecem
Busbushatun Sultaneyy canm ıkı gunde bır ıkı kat seklınde artıs yeterlı bence hayırlı olsun ınsallah boylede devam eder🌸🌸
Beyzan Sultaneyy değer çok güzel artmış ama Dr ye gitmek için acele etme çünkü şu an ne bebiş görünür ne kese biraz hayal kırıklığı oluyor bu durum en güzeli adetin bir hafta kadar geçsin beta 1500 olsun o zaman görünür kese. Benim de ilk 13 dü sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
Sultaneyy 2pati1baby inşallah canm. Çarşamba yada cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Umarm düzenli artar. Şuan gebelik var diyebiliriz dimi. Doktor 9 değerine bile baktı sonuçta hamile kalmışsın düşse bile bu kaybettin sayılır dedi.
Sultaneyy 2pati1baby bulunduğum ilçe biraz ilgisiz acilde yaptm bir kaç gün sonra kendi doktoruma merkeze giderim. Burda pek ilgileneceğini sanmıyorum doktorun m. Tek doktor var
2pati1baby Sultaneyy 3 gün önce 10 şimdi 30 a yakın oluosa bunu en iyi 2 gün sonraki değer belirler.İnş hamilesinizdir.2 günde bir en az %66 artış olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için
2pati1baby Sultaneyy farklı laboratuvarlarda yapılan sonuçlar farklı çıkıyor ilk nerede yaptırdıysanız oradan devam edin
Sultaneyy 2pati1baby evet canm aynı yerde test yapıyo başka yer yok şimdilik cuma günü de inşallah seyrine bakarım umarm düzenli artar
Sultaneyy Beyzan aynen canm batmanda doktoruma fotoğraf attm o da dedi 1000 1500 arası olsun bakalm. Dedi. Burda sadece değerler ne kadar artıyor ona bakacağım. Bir iki hafta Sonra oraya giderim.
Sultaneyy Beyzan Amin canm yaa İnşallah sağlıklı buyur değerler. Eşime söyleme konusunda bile tereddüt ediyorm. Henüz az diye bakalım. Kısmet