ysfali06 Sevdeeee 28 haftaya kadar ayda 1 gittim. 28den snra bebeğin gelişimi yavaşladığı için ilk zamanlar 10 günde Bi 32den snra haftada 1 gittim. Şmdi 38 olduk inş Bi snraki kontrolde kucağımıza alırız 😅😅😅
Rbkny Sevdeeee ayda birdefa ama bebegi görmek için heyecanlı oldugundan 22.güne kadar dayanıyorum sonra gidiyorum hemen😂
Lulemom Normalde 2 haftada bir gidiyorum 18. Haftadayım. Bugüne kadar sadece 2 kez 3. Haftada çağırdı.
seymabykn İlk 3 ay 2 haftada bir, diğer zamanlar ayda bir, 30.haftadan sonra da 2 haftada bir gelmemi istedi
Sevdeeee ysfali06 bende 28+3 üm hep 15 günde bir fln gittim pimpirikliyim diye şimdi bi sonraki randevum 1 ay sonra olmus oluyo biraz stres yaptım 😒benimkide 1 hafta gerideydi yaa
ysfali06 Sevdeeee benim doktorum bu aralıklarla çağırdı ama ben arada devlete de gittim meraktan 😅😅😅 sizde öyle yapabilirsiniz
Dua35 Sevdeeee doktorum ayda bir çağırıyor ama çok takıntılı biri olduğum için 3 haftada bir gidiyorum baştan beri
GozdeMiracEmre 35+5 hamişim ilk aylarda 1.5 2 ayda gidiyordum 6 aydan sonra 1 ayda gidiyordum Suan ise haftalik gidiyorum
Meva21 Sevdeeee Benim dr baştan beri 15 günde bir gel diyor şuan 30 . haftamdayim halen oyle devam ediyoruz
MerveKaya38 Sevdeeee 2 kaybım var bide kan pıhtılaşma ve kalp şekli rahim olduğu için 2 hafta da Bir gdyorum .