Fatmakba Kızlar hamileyim 29 haftalık onc3sinde sigara kullanıyordum bıraktım hamile olduğunu ogrendigimde şuan çok kötü canim çekiyor 1 dal içsem bisi olur mu bebeğime
Hahahh12 Fatmakba geçen bir doktor dinlendim çanınız cok istedgnde bir fırt geçip atın dedi . İçmesen daha iyş ama canın cok istemiş öyle yapabilirsin
Busbushatun Fatmakba valla ben sıgara ıcmeyen bırıyım bı kac haftadır benım bıle canım sıgara cekıyor😂😂😂
Gamzeee89 Fatmakba ilk 3 ay bulantılarım yüzünden içemedim bulantım geçince tekrar içmeye başladım günde 4 5 tane içiyorum 😔
Busbushatun Fatmakba hayırr ıcmedımm ama sıgaraya dayanamayan bı arkdasım vardı doktoru gunde 1 tane 0.1 zıfırlık sıgaradan ıcmesıne ızın vermıstı
Busbushatun Fatmakba ya cok aklında kalıyorsa ıc canımm evet zararlo tabıkıde ama yedıklerımız bıle yuzde yuz saglıklımı yanı ama dayanabılcegın bı durumsa sabret🥲
Sariovahande Kötü örnek olmak istemem ama ben hiç bırakamadım herşey ustuste geldi bırakınca iyice kötü oldum bırakanlara saygı duyuyorum ben yapamadım 😔
AltinYildizMom Sariovahande ne kadar içiyorsunuz acaba günlük benimde hiç bırakmayan aynı şekilde devam eden çok vardı çevremde bende henüz bırakamadım hergün işkence çekiyorum bırakmak için
Busbushatun Fatmakba ıcmeyın ozamann sıgarayı yakmadan ıcıyormus gbı deneyın bazıları oylede yapıyormus dudak tıryakılıgı dedıklerı sey:)