TeoMom Gururunannesi aman canım boşver benim eşimin ailesi de öyle eltimle aynı apartmanda oturuyorlar eltim ilk erkek doğurmuş kaynanam 40 gün onlarda kalmış bebeğe bir şey olmasın diye ikincisi kız olunca üç gün yanına uğramamış bizimde ilk çocuğumuz ve kız olacak bize artık 40 I çıkana kadar uğramazlar 🤣🤣 Ben aslında böyle düşünen insanlara inat iyiki kızım oluyor diyorum inşallah ikinciyi yaparım o da kız olur🤣🤣🤣
Esma21 Miniikanne amin amin inşallah bacım da insanın çok zoruna gidiyor vala ya sonuçta oda rabbimin hediyesi kız erkek sağlıklı olsunlar yeterli
Hdveci aysem84 12.haftada erkek 14+5 te kesin kız dedi ama bilmiyorum bir kızım var çok şükür birde oğlum olsun istiyodum inşallah dr yanılmış olur teşekkür ederim 🙏
Dilara8228 Haticeaykc96 Doktor bana dedi ki kaç tane çocuğun var dedim 2 bir kız bir erkek mi dedi hayır dedim ikiside erkek dedi buda erkektir o zamn gerçekten öyle oldu 😂
Alleynaklcrsln Gururunannesi Etrafımızda böyle insanlar çok farkında olmadan sizin psikolojinizi etkiliyorlar moralinizi bozuyorlar kime ne ki Allah hayırlı sağlıklı versin İnşallah
Haticeaykc96 Tamam Dilara8228 Ay hep kızım olsun istedim bi tane ama nasip tabi yarın öğreneceğiz inşallah 17 haftalık olduk 😅😍
bukabu ATC ay allahta seni güldürsün kuzu bizim aile de hoşşşt cok kullanılır ne zamandır pandemi den göremiyordum hepsini bir arada içimi ısıttın valla :) dediğin gibi evladın sağlıklısını ve hayırlısını versin rabbim hepimize🙏🏻
Zeynebim_52 pamuk_anne 16 haftada erkek dedi doktor emin söylemişti. Ama 22 haftada başka bı doktor %100 kız dedi. 23+4 haftada detayli ultrasyona girdim ve o doktorda kız dedi 😊