Tcrblianne Esra_80 37+4 haftalığım canım hep şehir hastanesine gittim doğum da orada olacak duyduğum herkes memnun inşaallah bizlerde memnun kalırız🤲🏻😇
ahenkk_1224 Esra_80 Kontrollerime şehir hastahanesine gidiyorum ve orada doğumumu yapacağım inşaallah. Şuan için memnunun ilgililer. İnşaallah doğum zamanı da öyle olur bakalım ☺️
Rabiahasan Esra_80 Ben orda yaptım canım hem kontrole oraya gittim doğumuda orda yaptım sezeryanla kızım şuan 3 ay 24 günlük ❤️
030215 Esra_80 kontrollerıme bende oraya gıdıyorum ciddi anlamda cok ilgililer bugun konusu geçmişti kontrole gitmiştim hangı nöbetci doktor oluyosa o giriyomuş doguma ama hepsi çok ılgılı 🌸
Esra_80 Tcrblianne bende yeni yeni gidiyorum canım muayene için bana sordular geçen gittimde ama bende yok dedim acaba onuda mı daha önceden randevu veriyorlar bende 25+5 oldum bilmiyorum yani tepkileri nasıl oluyormuş
Tcrblianne Esra_80 yok canım onun randevusu olur mu doğuma diye gitsen alırlar hemen geri çevirmezler benim 2.doğumum olacak nstdeki hemşireler kan almadakiler hep güler yüzlü ilgili doğum katındakiler de öyleymiş kardeşim orada çalışıyor gidip bakmıştı nasıl diye hep iyi dedi bakalım benim az kaldı yaşayıp tecrübe edicem o zaman yazarım inşaallah 😀☺️
Tcrblianne İlkini zekai tahirde yapmıştım kontrollere hep necati hocaya gidiyordum şimdide necati hocaya gidiyorum bazen aynı hemşirelerle denk bile geliyoruz☺️ normal doğum yapmıştım kısmetse yine normal olacak inşallah bakalım yarın kontrolüm var😇
Esra_80 Tcrblianne bende ilk defa gittim geçenlerde o kadar iyi bir doktor ki🌸🙏🏻 Peki doğuma rastgele doktor mu giriyor
Esra_80 ahenkk_1224 bende kontrollere yeni başladım doğumunda bilmiyorum kararsızım 🙄muayene bende memnunum ☺️Ama doğum nasıl olu bilmiyorum
2019z2021y nazsimaova hayırlı olsun bebeginiz ikinci kaç haftalık oldu. Sezeryanda nasıl oldu birwz bilgi verirmisiniz odalarda banyo varmı refakatci nerde yatıyor tek kişilikmi.odalar
Tcrblianne Fatma_15 ben iki hamileliğimde de necati hocaya gittim randevu bulmak zor oluyor bazen bulamadığımda sabah erkenden gidip sıra aldım çünkü ilgi alakası çok iyi her sorduğunu cevaplıyor resim istiyorum dediğinde veriyor kilosunu falan hep der sedyeden kalkarken yardım dahi eder 😇 diğer doktorlarda iyidir tabi ama ben hep necati hocayı tercih ediyorum 😇
Esra_80 Rabiahasan ya maşallah 🌸🙏🏻😍 rastgele doktor mu giriyor peki hemşireler. Nasıl rekafatcı falannalıyolar mu odası tek kişilikmi oluyor ☺️
Rabiahasan Tcrblianne Bende 3-4 kere ona gittim çok zor gerçekten randevuyu bulmak sıra almıştım bende o günde yatisimi kendisi verdi çok iyi bı doktor gerçekten ona randevu bulan çok şanslı 😃
Fatma_15 Tcrblianne Teşekkürler ☺️🙏🏻 29+1 deyim doğum için orayı düşünüyorum artık kontrollerime orada devam edeceğim
Tcrblianne Fatma_15 hayırlı olsun rabbim bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😇🥰