Asilikra 2 yasına 4 ay kala kızıma kardes ıstıyoruz daha oncekı hamılelıgım evlendıkten bır sene sonra olmustu sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz bu aydan ıtıbaren onerebılecegınız bır taktık yada vıtamin yada bu yumurtama testlerını nasıl yapıyorsunuz hergun bır tane mı yapıp bakılıyor bununla alakalı bılgı verebılırsenız sevınırım 🙏🏻
Baobap Asilikra folik asite başlayın, eşinizle birlikte her gün ceviz, çiğ badem, muz ve sebze tüketin. Eti haftada 2 den fazla yemeyin. Son olarak adetiniz bittikten 2 gün sonra başlayıp bir sonraki adetinize 5 gün kalana kadar bol bol aşkla sevişin😄
Aytflz Baobap ya bişi sora bilir miyim neden adet bittikten 2 sonra başlanılıyor ben bunu biliyorum da
Bebisininannesi1202 Asilikra folik asit takviyesi alın ovülasyon testlerinden kullanabilirsiniz ben öyle hamile kaldım yumurtlama gününüzü bildiğiniz için herşey daha kolay oluyor
Asilikra Bebisininannesi1202 asıl bunu soruyorum yumurtlama ovulasyonunu bır ıkı kere mı yaptınız yoksa bır ayı takıp mı ettınız sureklı
glcncbn Takdir Allahtan. Herkeste farklı. Bazıları çabuk bazıları geç hamile kalıyor. Allah isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin. 🌺
Bebisininannesi1202 Asilikra regl tarihinizden 5gün sonra test yapmaya başlıyorsunuz yumurtlamayı ve çatlamayı görünce test yapmanıza gerek kalmıyor
Asilikra Bebisininannesi1202 hımm anladım sımdı testı garantı olsun dıye o zaman uc gun sonra baslayayım cıft cızgıyı gorene kadar sonrası zaten malumm tesekkkur ederım
Mzyn19 Asilikra denendi ve sonuç 🤰 8 aydan sonra benim de ikincisi Allah’a şükür hamileyim şuan size diyeceğim şu gündüz vakti ve Sabah saatlerinde ilişki yaşayın sık sık yumurtlama döneminde zaten akıntı olur anlarsınız rabbim tez zamanda isteyen herkes e nasip etsin inşallah 🥰❤️♥️
Baobap Aytflz yumurtlama süresi tam tespit edilemediği için işi garantiye almak adına ben böyle bir yol bulmuştum. Ovülasyon testleri falan var ama ben onlarla uğraşmadım. Hatta baya da doğru bir yol izlemişim çünkü tahminlerimiz yumurtlamamın erken olduğunu gösteriyor.
Aytflz Baobap ben flo diye bi uygulama kullanmıyorum orda da hamile kalma şasnın olduğu günleri gösteriyo sizin gibi demiş orda da adetten iki gün sonra başlıyor
Birmom Asilikra cinsiyet konusunda bir dilegin varda 4 rekat hacet namazi kılabilirsin duayi net yapmak gerekiyormus hayırlı bir evlat değilde hayırlı bir kız yada erkek evlat diye ovulasyon testi icin instagramda minnak kurabiyeler sayfası var testi ordan alıyorsun hergun bayana foto atıyorsun o yorumluyor testini zaten