arden28 💕merhaba anneler kafama bişey takıldı gebelikte aç karnına pekmez yenir mi acaba 25 haftalık gebeyim gebelikte yiyen var mı acaba✨
Dilara0638 arden28 bende sabah aç karnına bi kaşık keçiboynuzu özü yiyorum ama bulantı yapıyor bazen tekrar çıkarıyorum 🤦♀️ faydası vardır zararı yoktur ama yiyebilirsiniz bence
Elcingzllp Bende ilk hamileliğimi öğrendiğim de keçiboynuzu içiyodum bi kaşık sabah aç karnına bulantım flan olmadı ama şimdi unutuyorum :)
Lulemom Ben özellikle aç karnına içmeye çalışıyorum. Her sabah 1 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi. Bi sıkıntı yaşamadım. Zaten ne zararı olabilir ki 🤔
arden28 şeker yükleme testim var bu hafta Gebelikte asla, pekmez çeşitlerine dokunmayın. Boşuna şeker yüklenmeyin. Böylece gebelikte diyabet riskini durduk yerde tetiklemeyin. internette yazınca size sormak istedim
Fasulye-87 arden28 çok haklısın pekmez bal bunlar seker yükseltir kızlar ne yapıyorsunuz? Aman dikkat doktorunuza danışın
34_21_23 arden28 bende gece uyumadan önce içiyorum doğal şeker fazla olmadığı sürece şekeri de yükseltmez şifa zaten. Kan değerlerini de dengede tutuyor
Smmom95 arden28 kan yapar pekmez çokta faydalıdır ben tahin pekmez karıştırıyorum bazen sulandırıp azcık içiyorum sade olarak da tüketiyorum
Canssu61 arden28 ben her sabah üzüm pekmezi yerim gözümü açar açmaz 3 4 kaşık hemde kendime getiriyor beni sabah uyaninca açlıktan tansiyonum düşük oluyor nedense hem kan yapar