zezeyyy Destinaa ben yaptırdım 2 gün önce alıyorlar sanırım ama oğlumuzla ilgilendiği için içeri girmedi 🙂
heyecanlabrkle Destinaa Destinaa merhaba ben de Ocak ayında detaylı için gittim normalde de aynı hastanede takip ediliyor gebeliğim eşim de içeri girdi ve memnun kaldım alttan muayene olmadı bende diğer arkadaşta belki daha net görmek istediği bir şey olduğu için alttan bakmıştır
Nur2308 zezeyyy meraba Bende detaylı usg yaptırcam Acaba fiyat ve yer bilgisi verebilir misiniz acaba ?
zezeyyy Destinaa evet doktor aşırı ilgiliydi 1 saat sürdü muayene her şeyden emin olmak için alttan bile muayene etti öyle gönderdi ve çok kibar bi adamdı
Destinaa zezeyyy teşekkürler fiyatı ne kadardı bir de gebelik takibi için sürekli oraya mı gidiyordunuz
zezeyyy Destinaa fiyatı 400 lira gebelik takibi için güneşli Yaman tıp merkezine gidiyorum oraya çok yakın doktorum önermişti burayı da
Destinaa zezeyyy anladım teşekkürler 😊 alttan muayene etti dediniz ya isteğe bağlı mı baktı illa bakalım mı dedi normalde detaylıda bakmıyorlar çünkü yani duymadım
zezeyyy Destinaa bebeğın kafası aşağıda olduğu için doktor beyinle ilgili dokuları tam ölçemedi içimiz rahat etsin diye baktı normalde gerek görülmedikçe yok tabi
Destinaa heyecanlabrkle anladım teşekkürler 😊 doktorun ismi neydi sanırım dışardan geliyormuş bir de perinatolog muydu
heyecanlabrkle Destinaa evet canım perinatalog 1.5 gün geliyor sadece Mahmut Güngör adı. Daha önce açtığımız konuştuğumuz postlar var istersen forumda ara daha ayrıntılı konuşmuştuk okursun
Destinaa heyecanlabrkle ay Baktımda maalesef bulamadım şu an 18+5 üç hafta sonraya inşallah randevu bulabilirim
zezeyyy Nur2308 güneşli Erdem hastanesinde 400 liraya yatırdım çok memnun kaldım ama 3 haftadan aşağı randevu yok
Destinaa Nur2308 ben daha yaptırmadım onu araştırıyorum fiyatlar biraz pahalı perinatolog olmasına özen gösteriyorum