61anne Yasinimm bende 28.haftadayim yıkayıp utuledim iyiki yapmışım artık zor hareket ediyorum çok yoruluyorum
Zeynep_18 Yasinimm bende 25 1-2 haftaya kadar yıkıcam ben canım zaten herşeyi hazır hazır dursun en azından çantası vs sonra zor gelir diye düşünüyorum 🤗
paradiseeeeee Yasinimm 31.4 deyim geçenlerde biraz ütüleyip dizdim bu hafta hepsini yıkayıp dolabını kapatıcam inşalalh hafta sonu da hastane valizimi hazırlayıp bekliycem nasip artık
Bilge44 Yasinimm 30. Haftadayım yıkadım kurudu bugün de ütüleyeyim kaldırayım diyorum kısmetse. Bir kaç eksik var onlar da biterse hastane çantasını da 32. Hafta gibi hazırlarım kısmetse 🥰
Gizem2764 Ben 32+1 hafta dayım daha hiç bişey ne aldım ne hazırladım temizlik yapıcam diye hep erteliyorum😏
Zeynep_18 Gizem2764 bence hazırlık yapmaya başlayın sonra zorlanabilirsiniz herkes aynı şeyi söylüyor çünkü yinede karar sizin ama🤗
Gizem2764 Zeynep_18 teşekkürler doğrudur şimdide havalar bulanık diye yıkamak istemedim 2.gebeliğim ilk kızımın kıyafetlerini yıkayıp güneş olduğu zaman assam lekeler falan çıkar bari biraz da o yüzden erteliyorum heralde
Barlisko Haftada yıkayıp hazırlamak gerekiyor aslında ilk çocuğumda öyle yapmıştım Agirlasmadan yapmak iyi.oluyor ikincide 33 de hazırladım
Baobap Yasinimm bugün 33. Haftam tamamlanıcak. Her şey yıkandı. Birazdan ütüye başlayacağım. Çarpıntımın geçmesini bekliyorum😂
paradiseeeeee Baobap çarpıntı oluyor dimi o bende de oluyor özellikle sabahları kalıtımda yada WC için uyandığımda
Deniz1634 Yasinimm 34+2 olduk iki hafta önce yıkayıp kurutmaya başladım. Geçen hafta sonunda eşim sağolsun utulerimi yaptı bitirdi. Geçen hafta yerleştirip bıraktık nevresimleri ni uyku setini en sona bıraktık şimdi temiz bekliyo daha sermedim hafta ya badana temizlik baslaticaz onlardan sonra da nevresimleri serecegim bir tek hastane çantanıza yerleştirmeniz kaliyo hazır herşeyi yerleşecek.
Baobap paradiseeeeee benim çarpıntımın olmadığı anları hesaplarsam işim daha kolay olur. Sürekli oluyor çünkü🤦♀️
archmom Yasinimm 31. Haftama giriyorum 32. Haftamda kontrolüm var . Doktordan alacagım bilgilere göre 2-3 haftaya kadar yaparım . Erkenden yapıp dolaba koymak istemedim açıkcası 🙏🏻🥰 alışverişlerimiz tamam ama tabi ❤️
Bgmcontay Merhaba, ben 29-30 haftalıkken yıkadım,utuledim 2-3 günümü almıştı tek olduğum için 31. Haftada çantamı da hazırlamıştım iyiki de yapmışım diyorum çünkü ağırlaşıyorsun.Bence ideali 30. Haftada başlamak 😊