Elbet-birgun-kavusacagiz secoz gebelik son adet tarihine gore hesaplanir Ne icin istiyo doktor surekli kani
secoz Elbet-birgun-kavusacagiz geç döllenme olmuş dedi adetime göre 1ay 4 günlük olması lazım ama doktor 2+1 dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz secoz bu degerle doktor kese falan goremez size nasil gordude gec dollenme dedi bide
secoz Elbet-birgun-kavusacagiz zaten kese görmediği için geç döllenme olur olabilir dedi kanda var ama ultrasonda bişey görmedi
Elbet-birgun-kavusacagiz secoz canm dedigim gibi degere gore hesaplama olmaz sen son adet tarihine gore hamilesin o sekil hesaplancak
secoz Denizsa mesela cuma günü 541′di bugün tekrar kan verdim 874,5 çıktı cuma günü gel keseye bakalım. Dedi
Esnnn Benim dördüncü hamileliğim. 2+1 diye birşey hickimsede duymadım . Bebegin gelişimi geri çıkar sadece 1 kaç hafta oda sıkıntı sağlıksız gebelik olur. Önemli olan düzenli artıyor mu şuan o . Artmiyorsa sıkıntı
secoz Esnnn evet düzenli artıyor ay ne bileyim 10 günlük demişti o günden beri 6 gün geçti cuma kan verdim değerlerim 541di bugün kan verdim 874,5
Elbet-birgun-kavusacagiz secoz kese kan degerine gore gorulur. Oda 5 binlerdeyken beta karindan rahat ca gorulur Ama kan degerine gore hafta hesaplanmaz. Son adet tarihiniza gore hesapliycaksiniz
secoz Elbet-birgun-kavusacagiz adetime göre 4+4 ama doktor o kadar olmadığını söylüyor işte kafayı yedim iyice 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz secoz siz 4+4 sunuz yine yaziyorum degere gore gec dollenme olmus falam denilmez gec dollenme olsa bile sadece ultrasonda belli olur. 😊 bi hafta bekleyip tekrar gidin doktora degerinizde artmis olur keseyide gorursunuz gercek haftasida cikar ortaya