Ozdoan _sena_ travozon iyi geldi bana ellerimde çok kaşıntı oluyordı kızıma hamileyken de öyle oldu maalesef kızım doğduğunda egzaması vardı
Dilekcnkn _sena_ ben 10 haftalığım önceden egzamam vardı ama bu sefer farklı çıktı isilik tarzında artık ölüyordum yani dermovate vardı ama doktorum onu önermedi cildiyeye gittim bir krem verdi 2-3 gün içinde geçti en iyisi cildiyeye gidin onlar size en uygun ilacı verecektir gebesiniz ve hamileler üzerinde etkisini bilen en iyi doktor olur
DemirleHayat _sena_ elidel krem var kortizonsuz o iyi geliyor ama çok ileri boyutta olunca ben arada locoderm isimli kortizonlu kremi kullaniyorum ama çok ilerlemesine elidel yeterli oluyor bir de vücudumu banyoda yağliyorum bebe yagi ile sonra da kuruluk oldukça biodermanin atoderm serilerini kullanıyorum. Sabun olarak da ya dove ya da biodermanin yıkama jellerinden kullanıyorum. Şükür böyle yapınca kortizoblu kremi sadece 1-2 kez sürdüm 1 yıldır.
Snms17 _sena_ ellerimde başlamıştı, giderek ilerledi ve hatta yarık olup sızma şeklinde kanama, deride sertleşme, kaşınma vardı. özelde egzamada iyi olduğunu bildiğim doktora gittim. Gebe olduğumu belirttim özel karışım krem yaptırdı. Bugün 4. Gün oldu bayağı iyileşti.
Meridaily Egzama saçınızdaysa zeytinyağı sürüp 1, 1.5 saat bekletip yıkayın. Bunu 2, 3 günde bir tekrarlarsanız saçınıza rahatlama olur, kabuklanmayı söküyor. Ben hep öyle yapıyorum, Ama egzama tekrarlıyor ne yazık ki😔
_sena_ DemirleHayat benimde kullandığım kremler vardı ama kortizonlu diye kullanmadım Elidel de var. teşekkür ederim
DemirleHayat _sena_ rica ederim ne demek ama diğer kullandığın ürünlere ve vücudunu uygun ürünlerle nemlendir ben birkaç yıldır çok yoğun yaşıyordum ama artık sanırım öğrendim bununla yaşamayı artık olmuyor gibi birsey dediğim gibi
Ebuga Ben de 28 haftalık hamileyim benim de hamilelikten önce oluştu egzama hamilelik esnasında daha da çok yayıldı ellerimde.3 kere doktor değiştirdim en son gittiğim doktor ceravenin el kremini önerdi ve kalıp sabun İle ellerimi yıkamamı söyledi (dove olsun ) bir de eczanelerde gazlı eldiven satılıyor onlardan alın mutfakta veya evde temizlik yaparken onu giyin ve üzerine normal bir eldiven daha giyinin emin olun faydasını göreceksiniz .Ellerinizi her yıkamadan ve dışarıdan eve geldikten sonra da bu kremle kremleyin .İnşallah yardımcı olur bu söylediklerim geçmiş olsun 💐