Fasulyemom Maalesef doktorumu değiştirmem gerekiyor. Medical park Florya’da Günay hanıma gitmeyi planlıyorum. Hastane ve doktor hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bahçelievler’de oturuyorum başka doktor tavsiyeniz varsa lütfen onu da paylaşın🙏🏼
Mervekaynak Fasulyemom merhaba ben Esenler Medipol üniversitesi Hastanesi’ne gidiyorum doktorum emine Zeynep Yılmaz. Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Elcingzllp Fasulyemom uzak gelmezse yeni yüzyıl üni gaziosmanpaşa hastanesinde Burak hoca var. İnstadan da bakabilirsin müthiş bi doktor
Ebruusimsekk Fasulyemom kirazlı medicine hospital a gidiyorum doktor yasemin ercan gündemir gayet memnunum tavsiye ederim
Zhrblt Fasulyemom bende bahçelideyim canım sana tavsiyem ya safa hastanesi bahar hoca ben şuan ona gidiyorum memnunum doğumuda onda yapacam inşallah ya da yaman tıp merkezi eray hoca 2 si de çok güzel😇
Fasulyemom Mervekaynak Doğumumun bayrama denk gelme ihtimali var ve doktorum bayramda, haftasonları ve akşamları Doğuma gelmeyeceğini söyledi. esenler medipolde de aynı sorun var diye biliyorum sizin bu konuda bilginiz var mı?
Mervekaynak Fasulyemom o konuda benimde bilgim yok normalse zaten ebeler ilgileniyormus doğumu ben kendi doktorumla hiç konuşmadım onun için bişey diyemem vallahi
Fasulyemom Elcingzllp Takipteyim instadan gördüğüm kadarıyla bu konuda başarılı. Bayramlarda ya da geceleri çalışıyor mu bilginiz var mı?
Fasulyemom Ebruusimsekk Bende medicine Derya hanıma gidiyordum ancak haftasonu, bayram ve geceleri gelmediği için doktor değiştirmem gerekiyor. Öğrendiğim kadarıyla Yasemin hanım geliyormuş. Memnun musunuz? Normal Doğum yanlısı mı?
Deniz95 Ebruusimsekk bende medicine de fatma hanıma gidiyorum ama değiştirip değiştirmemekte kararsızım. Yasemin hanım nasıl bir doktor numara veriyor mu ultrosonda her şeyi detaylı açıklıyor mu?
Ebruusimsekk Fasulyemom ben gayet memnunum sezeryanın hiç konusu bile açılmadı bende istemediğimden belki hep normal üzerinden konuştuk yasemin hanım geliyomuş evet ama mesai saatleri dışında doktorunuzu çağırınca ekstra ödemesi de oluyo
Elcingzllp Fasulyemom poliklinik yapmıyor diye biliyorum özel günlerde ama tatilde olupta hastası doğum yaparken apar topar geldiğini çok gördüm. Mesai dışı olduğu iÇin geldiğinde mutlaka bi ücreti vardır ama çoğu hastanede böyle zaten. Önemli olan gelmesi 😅😅
Fasulyemom Ebruusimsekk Ekstra ödemesi sorun değil zaten çoğu doktor alıyor. Derya hanım hiç bir şartta gelmiyor🤷🏻♀️ Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Ddmbcglu Fasulyemom Sefaköy medipole gidiyorum şerife tuğba kahramana gayet memenunum çok ilgili kendisi
Elcingzllp Ddmbcglu telefon numarasını flan veriyor mu acaba bende aynı hastanede farklı bi doktora gidiyorum memnun değilim ilgisiz 😑
ipegin-annesi Fasulyemom bugün itibariyle 40 haftaligim hala doğumum olmadı günay hoca doktorum :) ve şöyle diyeyim aşırı memnunum onunla karşılaşmak en büyük şansımız oldu. Gece mesai dışı fark etmez o her zaman doğuma geliyor ebesi de iyi diye duydum tavsiye ederim. Ve en önemlisi herşey uygunsa normal doğumu sonuna kadar bekliyor beni hala bekletiyor 😆😆 aşırı normal dogumcu🤗
Fasulyemom ipegin-annesi İçimi çok rahatlattınız. İnstagramda gördüğüm kadarıyla normal Doğumu destekliyor evet ama birinci ağızdan duymak çok iyi geldi😅 en kısa zamanda randevu alıcam🙏🏼İnşallah evladınızı tez vakitte sağlıkla kucağınıza alırsınız