Momandbabyy Merhaba kızlar devlet hastanesinden randevu alacam detaylı USG için. Fakat hangi bölümden almam gerekiyor bilmiyorum. Perinatoloji bölümünden mi yoksa kadın hastalıkları ve doğum bölümünden mi? Yardımcı olur musunuz?
paradiseeeeee Momandbabyy perinatolejiye direk randevu yok uzmanlık gerektiren alan olduğu içim doktor onayı lazım yani kadın doğuma gebe polikilibligine randevu alacaksın kadın doğuma gidince detaylı ultrason çektirmek istiyorum diyeceksin onlar odan ekrandan perinatolejiye kayıt acıyır yani doktor onay veriyor sonra tekrar mhrs den arayıp perşmatolehiden randevu alıyorsun 182 dekiler o ekranı görüyor çünkü açık oluyor yada mnrs hemen açıyor o bölümü
Momandbabyy paradiseeeeee Önce kadın doğumdan alacam o beni perinatolojiye yönlendirecek değil mi? Peki aynı gün mü perinatoloji randevu veriyor? Gideceğim hastane biraz uzak ve sürekli yolculuk yapmak sıkıntı olacakta 😊
Linasalamandre Bana devlette sıkıntı görürsek yönlendiriyoruz gerek yok dediler 🙄 bende özele randevu aldım.
paradiseeeeee Momandbabyy bacım o senin bahtına kalmış artık şans aynı gün hiç denk gelmedim ama gelenler vardır belki ben kadın doğumdan cıktıktan 3.5 gün sonra mhrs den randevu alabildim anca hatırlatmaları açık tuttum anında boşluk olunca mesaj geliyor burası İstanbul araştırması hastanesi çook olmasına rağmen 3.5 güne buldum inşallah çok şanslı cıkarsın sen 🤲
paradiseeeeee Linasalamandre ben sadi konuttan gebelik randevusu aldım ordakimdoktor kayıt acı yönlendirme yapmadı git mhrs den randevu al dedi mhrs girince orda bir sürü hastane çıkıyor iştr müsriflik oranına bakıyorsun ona göre alıyorsun ben Bağcılar develere gittim iyiki de oraya gittim doktor güzle ilgilendi baktı
Mercimek1- Merhaba kızlar Avrupa yakası detaylı ultrason için uygun fiyatlı bir yer arıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?