brcozdmr-068906 Merhaba arkadaşlar.21 haftalık gebeyim.Bebeğimin 4 boyutlu resimini cektirmek istiyorum ama bir çok hastanede bulamadım yok diyorlar.Ankarada bana önerebileceginiz bir hastane varmı 4 boyutlu resim ceken.
esraizmirli brcozdmr-068906 il olarak bilmiyorum ama genelde özeller veriyor ben bu zamana kadar her gittiğimde aldım şuan 35+4 günlük hamileyim her ayın resmi var ☺️
Beyziikoo brcozdmr-068906 Merhaba😊 Devlet hastaneleri vermiyor malesef, ben Etimesgutta A Life Hospital’da çektirdim 22.haftamda randevu alıp gidiyorsunuz 🤗 380 tl ödedim en uygunu buydu yakın çevrede😊
brcozdmr-068906 esraizmirli Devlet hastanesine gidiyorum orda malesef yok.Bende resim icin özele gitmek istiyorum çok uçuk fiyatlar veriyorlar.Ve çogu hastane bizde 4boyut yok diyor
umutunannesii esraizmirli bende ozle gidiyorum doktorum hc vermedi gerçi yeni öğrendim onlar verebileceğini artk bende istym verir inslh☺️
esraizmirli brcozdmr-068906 evet devlet vermiyor malesef ben özele gidiyorum özelde de genel olarak veriyolar sanırım randevu alacagınız zaman sorun bilgi verirler
esraizmirli umutunannesii 15 haftadan beri alıyorum ben doktorum hep veriyor sağolsun ☺️Hiç istemedim ben kendisi veriyor belki sizin gittiğiniz hastanede yoktur ama siz yinede sorun ☺️
Cemrece brcozdmr-068906 Ali Ergun oneririm ben ona gittim 2 adet renkli fotomuz oldu cok guzel 😍 Tepe Prime da klinigi