burcumelis Allahım herkese hayırlı dogumlar versin 2. Dogumum olcak ınsallah daha kolay geçer 39+6 yız geleceği olmayınca suniyle baslatmaya karar verdi doktorum ilkinide böyle doğurdum 39+1 de insallah daha kolay olur duanızı esirgemeyin❤️
7capo7 burcumelis Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla gelsin yavrunuz. Ömrünüz musmutlu,sağlıklı ve uzun olsun inşallah🥰💐
Tugcem50 Allah yardımcınız olsun galiba benimde öyle olacak bende geldim şimdi hastaneye 39 +4 üz bizde
Altugba Bende ilkinde 39+4de 4cm aciklikla suni sanci aldim 5 saattede dogurdum bunda da insallah kolay olur 39+0 olduk bekliyoruz halen 😁😁
Emineuyar Dr bekle demıştı demi sana postunu oyle gordum doğumami karar verdin sunı sancı baslatılmak nasıl bı durum buraya yaz benım de sonum oyle hazırladım kendimi
burcumelis Emineuyar muane etti 2 cm açıklık rahimde yumasaklık var diye baslattı suni verildi şimdi suan bişey yok agrı falan
Altugba Emineuyar evet bebek toparlanmasi var ama bel agrisi yok gecen hafta doktor dogum kanalina girdigini söyledi yarin yine kontrolum var bakalim ne diyecek artik eli kulaginda diyorum 😁
Melissaunall Bende de 1 cm açıklık var rahim yumuşamış doktor dedi isterseniz sinir ile doğurtalım. İstersen eve git ama akşam veya yarın Doğumun başlar. Bende eve geldim. Postunuzu görünce de merak ettim.