Kayasbht Merhaba anneler 🌹Kocaeli İzmit çevresinde oturupta Ali kahya kadın Doğum hastanesine giden ve orada Doğum yapan var mı ? Tecrübeleriniz nedir o hastaneyle ilgili lütfen bilgi verir misiniz
prensesimbenim_ Kayasbht canım ben mehmet bekir tugrula gidiyorum aşırı derecede memnunum cok iyi ilgileniyor herşeyinle gitmekte fayda var ❤️
Bsrdrdu1907 Benim ilk gebeliğim canım 26.haftadandır 37+3üm Erhan hocaya gidiyorum çok ilgililer bi çok arkadaşımda orda sorunsuz doğum yaptı hangi konu hakkında bilgi istiyosan yardımcı olabilirim
Bsrdrdu1907 Bayan doktor olarakta funda demirel var erhan beyin eşi onuda çok metediyorlar çok tatlı ilgili bi doktormuş oda
Kayasbht Bsrdrdu1907 doğumlar nasıl oluyor canım arkadaşlarının anlattığına göre ebeler felan iyi mi yoksa sertler mi acaba devlet hastanesi olunca insan tedirgin oluyor 😊
Bsrdrdu1907 Kayasbht canım heryerde iyide var kötüde nst için ve çatı muanesi için doğum haneye girdim iyiydi ebelerin yaklaşımı falan ama kişiden kişiye değilir tabi Doğum yapan arkadaşlarımda memnun sadece hijjen açısından çol temiz gelmiyo bana o kadar
Kayasbht Aysunduruu hadi ya ilk defa duydum devlet hastanesi diye öyle sanırım özelde doktor kendisi bakıyor diye duymuştum
Kayasbht prensesimbenim_ kadın doktor tercih ettiğim için hiç erkek doktorlara bakmadım cok sağlunn:) kaçıncı haftanızdasınız
Aysunduruu Kayasbht güvenlik amiri olarak görev yaptım birde 2 oğlum var 2ci yi orda doğurmuştum ordan biliyorum orda sezeryana bakarlar dr ler normallere ebeler ilgileniyor öyle
Baloncuk41 İki arkadasım orda doğum yapti ikiside özele gidip sonrasinda dogumlarini orda yapti biri dua etti cok memnun kaldı cok ilgilendiler dedi diğeride nefret etti pisman oldu gittigine sansina galiba iyi ebelerin denk gelmesi falan