KezibanUan duanin acmadigi kapi yok insallah iyilesirler anne karninda bir umut benimki
> ben arastirdim biraz damakta yarik yoksa beslenmesi cokta zor olmyyor dudak yarigini anne destekleyerek emzirebiliyor damakta yarik oldugu zamnda yarigin boyutuna gore plak yapiliyor yarik dudak damakli bebekler icin medela ve dr brown ozel biberonlari var onlar kullaniliyor dike yakin bir aciyla beslemek gerekiyor besledikten sonra bir sure yan yatirmak gerekiyor normal bebeklere nazaran daha sik gazini cikarmak gerekiyor yorulmamalari icin 20dakikadan daha fazla beslememeyi oneriyorlar
> Ameliyatina gelince 10 kurali denilen birsey var kani 10 kilosu 10 pound ki bu 4.500kgma denk geliyor haftasi 10 oldugu zaman dudak ameliyati yapiliyor damak ameliyati ise kimi doktor 6. Ayda kimisi 9. Ayda yapiyor ama cogu 1 yasini doldurmadan yapiyorki konusmasini engellemesin diye damakta olup olmadigi dogumda netlesiyor damakta var denikip yok.ciktigi ya da tam terside oluyor
> Doktorlara gelince arastirdigim kadariyla bu isin onde gelen isimler hacettepe fatma figen ozgur bulbul ve istanbul acibadem hakan agir
> Ben fatma hanimla iletisime gectim mail yokuyla akabinde hemsiresi beni aradi ve aklimda ne soru varsa allah razi olsun cevapladi
> Facebook kullaniyorsaniz yarik damak ve dudak grubu (nisa ay) kesinlikle uye ol cok bilgi alisverisi oluyor