Melis1234 Kayabebekk Valla ben ilk geceden çünkü yeni evliyim ama sizi bilemem😅 bebişin cinsiyeti ne sakıncası yoksa benim kız 😍
Kayabebekk Melis1234 benimkiside kiz canim :)) ben bilmiyorum ne zaman kaldigimi ya senin bilmen ne guzel ne zaman kalmissin 😂 ben sunu merak ediyorum acaba agustostami hamile kaldik eyluldemi eylulde son adetimiz olduguna gore agustos olamaz herhalde dimi sen hangi gun kalmissin🤗🤗
Melis1234 Kayabebekk 13 Eylül düğünüm oldu 15 Eylül hasta oldum daha sonra 13 Ekim leke gördüm hani adet olucam sanıyodum meğer cimcimem ortaya çıktı😅😅😅
iremibrahim Melis1234 aynıyız bende son adet 15 Eylül öğrendiğimde 14 ekimdi ❤️ Muhtemel hamile kalma tarihi 29 Eylül olarak gözüküyor 🥰
kurtaricimelekk Heyecanlianneee doğuma son 70 🤲🙈 bel ağrısı, sırt ağrısı bacak krampları, kaburga batmalari, bebeğin tekmelerinin artık can yakması, geceleri uyuyamamak ve kocaman bir göbek seni bekliyor 😂😂 herşeye değer sağlıkla gelsinler ❤️😍
Heyecanlianneee kurtaricimelekk ayyy inşallah öncelik sağlık da sanırım nazar değdi 😂 dün giç bişeyim yok dedim bugun sırt ağrım ağırlaşmam da bunu bekliyormuş gibşydi 😂