Kuyumcu Faranjıt oldum doktor hıc bır ılac vermedı parol harıcınde bal yıyorum meyve yıyorum sureklı su ıcıyorum genız akıntımda var zaten olan varmıdır gebelıkde neler yaptınız neler ıctınız neler ıyı gelır
Mutiess Kuyumcu hamileler zaten ilaç kullanamaz o yüzden vermemesi normal 🙏🏻 C vitamini tüketin çorbalar için atlatırsınız Allah’ın izniyle 💓
uraluygar Kuyumcu zencefil bal limon. Buyuk oglumda faranjit olmustum ölecegim sanmistim okadar kotuydum. bu karisimla ayaga kalkmistim
34_21_23 Kuyumcu offf Allah yardımcınız olsunok kötü. Ben hamilelikte hiç olmadım çok şükür ama hep olurdum. Pekmez karabiber yapardım ama gebelikte mideni rahatsız edebilir. Onun haricinde sürekli boğazını çok sıcak olmayan şeylerle yumuşak tutmaya çalış
berilkus Kuyumcu Ay benim daimi hastalığım malum meslek hastalığı. Zeytinyağını ılıt limon sık, yanında dursun çay kaşığıyla yudum yudum iç, 5 dk da bir 1 yudum su iç. Sürekli ıslak kalsın boğazın. Sıcak/soğuk bir şey içme. Hep ılık.
Kuyumcu Mutiess ben devamlı cekıyordum ama hamıleylen daha zormus c vıtamınıde bol bol lıyorum astım var restoranlar kaplıyken evdeydım maskede bana faranjıt yapıyor korkudan ıkı tane takıyordum tanı
Kuyumcu uraluygar ya zencefıl bende cok duydumda benm genel olarak alerjık bunyem var hıc zencefıl yemedım alerjı yaparmı dıye korkuyoru Acaba alerjık bıseymı
Kuyumcu berilkus bunu hıc duymadım hemen uygulucam benımde daımı hastalıgım sıgarayı bıraktım faranjıtten dolayı uc sene once daha sonra cok nasır olmustu sanırım maske uzun surelı takmakdan oldu dıye dusunuyorum havalarda bı soguk bı sıcak meslegınız neydı
berilkus Kuyumcu Öğretmenim, çok bağırmaktan farenjit oldum. Pandemiden önce her hafta serum yiyordum ☹️
Serpilbb Kuyumcu hamile kalmadan önce bende olmuştum ilaç çok fayda etmiyor zaten bol vitaminli beslen
Kuyumcu berilkus Allah kokylık versınnvoknzor bende restoran yonetıcısıyım ama sureklı konusmaya dayalı ısımız malesef bende hıc susmadıgım ıcın sureklı faranjıtım 😂 ama gebelık bıyunca hıc olmamıstı takı restoranlar acılana kadar