Gkc2144 Kızlar merhaba doğum yapalı 7 ay olacak çok hızlı kilo verdim kilo almak istiyorum hamile kalmadan öncesi kilomun bile altındayım hızlı bir şekilde nasıl kilo alabilirim ??
Silasila Gkc2144 off nasıl verdin o kadar kiloyu nolur banada söyle bende doğurcam bir aya kadar duba gibiyim 😂
HilalArslan Gkc2144 bende kendimi bildiğimden beri zayıfım ve napsam kilo alamıyorum 45 kiloyla hamile kaldim suan 53 kiloyum dua ediyorum doğumdan sonra kilom kalsın diye hayatımda hiç bu rakamlari görmemiştim 🤲
Beyzan Gkc2144 öğünlerini ve aldığın kaloriyi arttirman lazım eğer yediğin miktar artamiyorsa bol kalorili karışımlar alman lazım muzlu süt icine bal ceviz badem gibi ilaveler ekstra kalori sağlar
Gkc2144 Gamzii00 Silasila bebeğim sarılık olacak korkusuyla hep ben ilgilendim birde gelen gidenim çoktu hep ayaktayım iş yemek bebek kızlar böyle söylemeyin hiç halimden memnun değilim giydiğim hiç bir şey yakışmıyor
Silasila Gkc2144 Allah yardımcın olsun o zaman canım bilmiyorum ki nasıl kilo alınır 🤷🏼♀️ Diyetisyene git istersen
Beyzan HilalArslan malesef kalmıyor o kiloları vücut orijinal haline dönüyor. Sadece 2-3 kilo kaliyor insana
Gkc2144 HilalArslan bende senin gibiydim ya çok dua ettim ama doğumdan 1 hafta sonra hepsi gitti aldıklarım sonra zayıflamaya başladım