azraaaaa Doktor aylık çağırıyor ama muayeneden 2 hafta sonra kontrolede çağırıyor ayda iki defa gitmiş oluyorum
Candice07 sevgiliminikizim şu an her hafta gidiyorum. 10 gün içerisindeki kontroller ücretsiz. Muayene ücreti 143 TL ödüyorum.
Safiisafii sevgiliminikizim 34. Haftadan sonra her hafta gidiyorum bi hafta veriyorum diğer hafta kontrol süresi oluyo vermiyorum normalde muayene ücreti 120 nst 20 140 vermiş oluyorum iki haftada bir
Redpepper Haftamdayim normalde ayda 1 gidiliyor ama bu ara sık gittim 10 gun kontrol muayenesi ucretsiz oldugu icin ekstra durumlar oldu oyle gittim. Muayene 300 tl benim sigortam var 15 tl oduyorum
Esekoldurengunes haftaya kadar ayda 1 gidiyordum. Önümüzdeki kontrol için doktorum 35. haftada çağırdı, 35. haftadan sonra haftada 1 görüşeceğiz dedi. Muayene ücreti 140 lira, nst için de 41 lira ödüyorum.
Ilknur2716 Devlet hastanesine gidiyorum 28 haftalığız tüp bebek olduğumuz için doktorum 20 günde bir çağırıyor risk oluşmasın die 😊
Ozlem23 sevgiliminikizim 32 ye kadar ayda bir gidiyodum doktor 34 te gel sonra her hafta gelirsin demisti sanırım 280 muayine ücreti bizim sigorta birazını ödediği için tam emin değilim