Aleynaasmsek 32+4 haftalık hamileyim Hastane çantası hazirlamadim henüz. Hazirlayan annelerim . Hastane çantasında neler olması gerekiyor benimle paylaşırsanız sevinirim 😍😍
Busehnm Aleynaasmsek 30. Haftamdayim nisan basinda hazirlicam neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor
Akdgnayca Herşeyını hazırladım sadece aldığım hastane çıkısını cantaya koymadım çünkü daha beklıyor ütülenmek için 😂
Akdgnayca Aleynaasmsek hastane çıkışı biberon emzik 2 tane battaniye biri kalın biri ince 2 tane zıbın biri uzun kollu biri kısa kollu ayaklı beyaz pijama ıslak mendil bez pudra kendime ise 2 tane pijama biri lohusa pijaması biri önden düğmeli pijama ped gögüs pedi havlu sac havlusu şampuan tarak ıslak mendil pecete vs seylerr
Hamileyim-mutluyum Aleynaasmsek 34.haftaya girdim yıkadım ütüledim sadece yerleştirmek kaldı isimli tulum yaptırdım ama daha gelmedi
babymom- 36 ya girdim bebeğin kini daha dün hazırladım hastane çıkışı, 4 tane ayrı takım, bez ,alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, emzik, biberon ,ince battaniye,kalın battaniye, pişik önleyici Krem, ağız bezi ,çorap koydum