Yavrusunaasik Arkadaşlar birazdan gidip aşı olucam doktorum bide benden kan tahlili istemişti TSH ve idrar hemoroid filan aynı günde yapiliyo mu acaba tetanoz aşısı ve kan
rmdfile Yavrusunaasik ben aynı gün yaptırdım önce kan verdim daha sonra yanımda atıştırmalık bir şeyler vardı yedim aşımı oldum bitti 🤗
mrsbiyolog Yavrusunaasik ben aynı gün yaptırmıştım sağlık ocağında. Önce doktoruma gidip rutinlerimi istedim ve kanımı verdim oradan ebe odasına geçip aşımı oldum.
rmdfile Yavrusunaasik ebe fark etmez dedi kuzenime de tok karna demişler ben de öncesinde kan vereceğim için aç gittim baya da acıkmıştım yiyeyim madem dedim 🙂 yanınıza poğaça su alın tok derlerse yersiniz hemen 🤗
Busbushatun Yavrusunaasik canım seker ıstenmemıs tahlılde ac karnına kan vermen gerekmıyor hepsınıde aynı gunde yaptırabılırsın
mombursamom Yavrusunaasik aç karna kanlari aliyolar. Sonra biseyler ye gel demistiler, aşı yı tok karna yapiyolar
Albiina05 Yavrusunaasik aynı gün yapılır ama 12 saat hiçbir şey yeme içme demişti doktor. Önce kanı alırlar sonra aşı yaparlar