ebru_d_ Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim arada karın ağrım hafif te olsa oluyodu ama gece bi kere oldu ve şimdi yine biraz daha sancı şeklinde giriyo bu ağrı, neden olabilir 😔
Znrr ebru_d_ canım benimde ilk başlarda şiddetli ağrılarım oluyordu doktorum normal olduğunu söyledi ama yinede doktoruna danış istersen
ahsnkrmz ebru_d_ Benimde ilk hamileliğim.ilk haftalarda gaz sancısından bir hal oluyordum.Gaz olduğunu bile sonradan anladım.Ciddi bir şey değildir seninki de inşaallah.
Nurssss ebru_d_ eğer kan falan görmezsen lekede aynı şekilde korkma ben öyle agrılar cektim düşük yapıyorum sandım adet olmam gereken gün ve sonrası bi kaç hafta adet sancısından beter sancı cektim bebek rahime tutunma aşamasında oldugu için bu agılar 😑
ebru_d_ Yavrusunaasik hmm öyle mi umarım ciddi bir şey yoktur diye düşündüm bende ya 🙏🏻 tşk ederim 😔 normal olabiliyo bu ağrılar sanırım dimi benimde ilk hamileligim ve insan bilmeyince tereddüt ediyo 🙏🏻
Yavrusunaasik ebru_d_ ahh canım bende öyleyim ilk hamileligim ilk sancı girince çok korkmuştum ama gazını tutma gerçekten. Benim hamileligimin başından beri gazım oldu cikartamasam sancı girdi rahmime belime bile. Ama eğer ki çok ciddi birşeyse ve hiç geçmezse doktora git canım ama eminim gaz sancisidir
ebru_d_ Znrr henüz hiç doktora gitmedim regl döngüm biraz geç olunca 6+0 ken farkettim aslında bugün sağlık ocağına bi gidip kan verip Perşembe hastaneye gideceğim ins bi sorun yoktur ins bebegi falan görürüz kalp atışını duyariz sizler kaçıncı haftada görüp duydunuz acaba 🙏🏻
ebru_d_ Yavrusunaasik tamam cnm çok tşk ederim 🙏🏻 süregelen bı ağrı değil evet bi giriyo bi çıkıyo öyle arada dediğin gibi
[silindi] ebru_d_ Ben 15 hafta oldum ve hala var o kasık ağrıları. Kimilerinde doğuma kadar devam eden bişey. Bende öyle olcak gibi
[silindi] ebru_d_ Yok canım doktorada sordum normal 🤗 Rahim sürekli genişlediği için ağrı yapıyor. Kanama, akıntı olmadığı sürece normal
irorkay [silindi] bir şry sorabilir miyim canım? 20 haftalığım dün çok stres yaptım bir şeye ağladım. Kasıklarımda ağrılar var dünden beri. Bir şry mi oldu acaba neden oluyor böyle :( belime de vuruyor hafif. Leke akıntı vs yok ama böyle bir şry var. Çok korkuyorum :(
[silindi] irorkay Stresten bebeğinizde çok etkileniyo. Strese girmemeye çalışın. Sakin olun. Yatıp dinlenin sadece.1-2 gün hiç bişey yapmayın. Ağrılarınız hafiflemez ise Doktorunuza gidin
Nurssss irorkay bende 20 haftalıgım bazen göbegimin sagına soluna kramp giriyo hareket ederken dikkat etmek lazım hızlı saga sola dönünce ters hareket yapıncada oluyor