Ab1453 Kızlar bebeğim gece sağa ve sola toplanıyor hangi tarafa yatsam batıyor karnım ağırıyor adeta. Aynı durumu yaşayan varmı
Kaesra Ab1453 bende öğleyim sağ tarafa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor sırt üstü yatıyorum olmuyor bende ne yapacam bilmiyorum bir de diyorlar ki kız çocukları erken gelir benim kızın gelmeye hiç niyeti yok
Karacam Ab1453 ben🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Etlerim acıyo sertleşmesinden ne sağda ne solda uzun duramıyorum kemiklerim ağrıyor sırt üst yatınca sırtım😅😬😨
senakhrmn Ab1453 Aynı durum bendede var ya . 38+2 deyim . Zaman sanki durdu hiç geçmiyormuş son günler. Allahm sağlıkla yavrularımıza kavuşmak nasip etsin hepimize.
Ab1453 Kaesra bende de aynı ya durum napıcagıımı şaşırdım sırt üstü yatsamda sırtım belim ağrıyor:( son kaç gününüz sizin
Sadonunmervesi Yanı durumdayım sizinle hep sağ tarafta duruyor sola yatıyorum boşluk olduğu için rahat edemiyorum sırt üstüde yatamıyorum artık oğlum doğsa biran önce
Ab1453 senakhrmn senakhrmn dimi ya geçmiyor gerçekten öyle ağırlaştım ki bir an önce doğsun istiyorum