birgaripyolcu Kızlar İzmir çocuk tedavisi için hangi hastanelere gidiyorsunuz şahsen ben neredeyse bütün hastaneleri gezidm
pitircikannesi1 birgaripyolcu ilk gebeliğim de sada hastanesi nurdan yıldıza gitmiştim. Simdi mavişehir de özel klinik açtı kendisine ınstagramdan bakın iletisim bilgileri adresi var . Klomen+çatlatma iğnesi ile ikizlerime hamile kalmıştım simdi 2 yaşındalar.
BaharBA birgaripyolcu merhba canm alsancakta dr ismail kucuk var irenbe deydi hatta bn be bikac yaknim ona qdsrk hamile kaldik ama hepimz tup bebk ilk denemede
BaharBA birgaripyolcu ondan birgaripyolcu ondan once bende senin qbi cok doktora qttim heosi olur olur dedu ama olmadi ve cok sukur
birgaripyolcu BaharBA nasıl bir tedavi uygulandı sana canım snaa zahmet yazar mısın bana tecrübe olur
BaharBA birgaripyolcu benm polistik over esimdede hc sorun yoktu 2 kere baska yerde asilama oldum tutmadi tup bebkle hamile kaldm
birgaripyolcu BaharBA bende de bu pcos zıkkımı var canım Rabbım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin