Sevgi_ay 30+3 haftalık hamileyim. Son zamanlarda hassaslaşan mide yanması acı su gelmesi doğal çözümü var mı? Doktor ilaç vermiyor normal bir durum diyor
meltemerdem Sevgi_ay Ben hafif beslenmek ve yemek yedikten hemen sonra yatmamak, uzanmamak diyebilirim. Akşam yemeklerini özellikle erken saatte ve hafif olarak yerseniz rahat edeceğinizi düşünüyorum. Çok geçmiş olsun ❤️
Aniakbulut Merhabalar, bana doktorum renine hapi yada surubunu verdi.. onu kullaniuorum ilk gunden beri..
Fidashka Bendede eskiden beri vardi ama simdiki sklkda degildi bazen oluyordu ama simdi hergun her saat oluyor artk sinirlerim bozuluyo geceler uyuyamiyorum agzima aci su gibi bisey geliyo.soguk sut iciyorum 15 dk fayda verio 15 dk sonra yine ayni sey oluyo.yakin arkadasim renni kullan dedi daha alip denemedim
Temmuz Valla ben bulantılardan 9 ay boyunca hiç çay kahve içmedim soğan sarımsaklı yemek yiyemedim baharat tuz harici kullanamadım hepsinden tiksindim nane karabiber gibi en çok kullanılan baharatlardan bile kullanamadım ve her yemeğim salçasız yapıldı ve midem hiç yanmadı. Ama bulantı ve tiksintilerden çok çektim tabi. Acaba bunları hiç yiyememem mi yanma yapmadı bilemiyorum bide çok su içtim