Evinongann Hastane çantanızda işinize yarayanlar nelerdi, neler ihtiyaç oluyor ve bebek ilk giysin diye hemşireye hangi kıyafetler veriliyor
Nrkls Evinongann terlik pijama dezenfekten havlu göğüs ucu kremi bebek için hastane çıkışı çorap zıbınlar ıslak mendil pişik kremi bezi kundak battaniye çok kullandık üşümesin diye ağız mendili emzirme atleti sütyeni normal doğum olduğu için hemen korse suan aklımda olanlar ve çok sık kullandıklarımız bunlar
eomeoni Nrkls dimi? Ben de öyle biliyorum ama benim gittiğim doktorun biri 27.haftayı 28 saydı Bir diğeri de 33. Haftayı 34 saymadı o yüzden kafam karışıyor 41. Haftaya kadar beklerim diyince 41+0 ı görür müyüm yoksa 40+0 da yeter eder mi diye 😳😳
Nrkls Nisakrmn3 benimde yırtılmam oldu 8 hafta sonra düşer dedi ilişki yok dedi ama biraz fazla olduğu için yırtılmam dizin dikişleriniz düştü mü
Nisakrmn3 Nrkls 50.günümde çağırmıştı beni kontrole her şey yolundaydı zaten ben korkumdan bi süre ilişkiye giremedim üç ay bekledim ☺️ Düştüğünü görmedim siz gördünüz mü?
Nrkls Nisakrmn3 ben daha 3 gün oldu doğum yapalı ama bende girmeyi düşünmüyorum masallah bayağı olmuş sizin peki bu süreçte ağda vs yapabildiniz mi nasıl oldu?
Emina17 eomeoni bugün orda calisan bir hemsireyle konusmus kayinvalidem 41+3 e kadar bekliyorlar en son demis
Nisakrmn3 Nrkls kırklanmadan zaten ilişkiye girilmiyor haliyle, hiçbir zaman ağda yapmadım o bölgeme bizde traş edilir kökünden koparılmaz o yüzden kırklandıktan sonra yaptım ☺️
Nisakrmn3 Nrkls hayır yaşamadım, bol bol su için hem sütünüz artar hemde kabızlık yaşamazsınız birde gün kurusu tüketin