Bfduam Pinkdreamss prowomen benim yumurtlama surecinde ağrı yapıyordu, sende olmamış. hamilelikte olur canım öyle:)
Pinkdreamss Bfduam evet bulantı için zofer 8 miligram kullanıyorum aklında olsun harika bir ilac çalışan oldugum için cok rahatsız olduö mide bulantılarından iksir givi geldi bana anında kesio sabah evden cıkarken alıyorum gün boyu etkisi sürüyo biraz tuzlu ama değer
Bfduam Pinkdreamss bağlantıdan bahs etmişsin o cok fena bi sey, ilaçla bi nebze dengeleniyordu, sabun kokusu bile midemi feci bulandırıyordu.
Derya3333 DerinBade adetim bitti adetin 9. Günü başlasam faydası olur mu 30 gün her gün kullandınız mı
seda_00 Tgcycl evet bir kutudan 3 4 tane kalmıştı sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum hamileyim çok şükür
giresun seda_00 bu klomen ve çatlama iğnesi yumurta buyumeme ve catlamama durumlarında mi gerçekleşiyor?
SecilM Bu takviyeyi kullandıktan sonra adet gecikmesi yaşayan oldu mu? Bu ay kullandım adetim gecikeli 5 gün oldu. Hamile olduğumu sanmıyorum mucize gibi geliyor çünkü 😊 ama acaba kist falan yapıyor mu hormonları değiştirir mi diye endişelendim.
seda_00 giresun evet yumurtam 17 idi bu ilaçlar yumurta kalitesini arttırıp büyütüyor bir hafta kullandım 21 oldu ve yumurtayı çatlatmak için igne oldum şuan hamileyim
giresun seda_00 çok sevindim😊benim yumurtalama çatlama oluyor bende doktora kızıyorum neden ilac vs vermio dıe🤣demekki bana gerek yokmuş sanırım aşılama aşamasına gecicem