Tugcem50 Aksoymm öyleymiş hep öyle duyuyorum nazlanıyormuş😂bende diyorum ki anasının karnını cok sevdi sarılıyor icten bırakmıyor kızlar bu kadar beklemiyormuş
Yaagmurr Aksoymm oğlum biraz sabırsız çıktı 35 te bi gelmeye çalıştı ilaçla durdurduk 38+1 de doğurdum 😂
Aksoymm Yaagmurr bende 32 haftalığım ama dün rastgele markette gezerken bir kadın denk geldi bebeğin erkek ve 3 gün sonra doğum yapacaksın dedi korkumdan direk uzaklaştım market görevlisi de kadının medyum olduğunu söyledi inanmasam da endişelendim 😂
mmek_2014 Benim ilk oglum 41+2 de sezaryanla dogdu. Zahmet edip gelemedi bir türlü😅 ikinci oğlumda 38+5de planlı sezaryanla dogdu. Beklesek yine 41 haftayı tamamlar diyordu doktorum😊
Merveydz02 Aksoymm oğlum 41+5 gün sonra oldu. Bende çok duydum oğlan çocuğu geç doğar kiz çocuğu erken dogar diye şuan 6 aylık hamileyim kızım olacak acaba doğru mu? bende çok merak ediyorum.
Biyolog-anne Aksoymm bizim oğlanda gelmedi hala genelde erkek geç geliyor diyorlar. Gerçi ben babasına çeker erken gelir diye çok ümitlendim ama 39+5 olduk hala gelen yok
Serifeisitmir Aksoymm hic sanmiyorum oyle oldugunu kardesom 36. Haftasinda dogum yapmisti ben 38+5te sezeryan oldum ve dogum kanalina bile girmemişti
Buketkucuk Aksoymm eskiler hep erkek bebek 9 ay 10 günlük, kız bebek tam 9 aylık doğar daha da erken gelebilir diyorlar ama bakalım hurafe gibi geliyor bana 42 haftalık doğan kız bebekler de oluyor 9 ayı doldurmadan gelen erkek bebekler de😜🐇