Mervi_ss Kızım çok hareketli ve vajinama baskı uyguluyor o çok canım yanıyor az önce de iç çamaşırım ıslaklık vardı su olabilir 🤔 korkuyorum
karabc Mervi_ss benimde sizin gibi ama çarşamba doğum var yarın medikalcilerde bunun için özel pedler var su mu anlamak için bir alıp deneyin bence. Benim ilk akıntıymış su diye kendimi parçaladım erken doğum riskim var diye akıntı çıktı😅😅
Sumsumm Mervi_ss canim sudan ziyade idrar kacagi olabilir bu haftlarda oluyor genelde artik mesaneye cok baski oldugu icin
Mervi_ss karabc yarın kendi doktoruma gidicem zaten sabah ilk işim o ama o pedlerden evde bulundurmak lazım ozaman
Minikoocum Mervi_ss bende başından beri var 25 haftadan beri idrar kaçağı ckti bı göster ama korkmayın su olunca anlaşılır falan diyorlar
karabc Kubra5734 eczanelerin hepsi satmıyo medikalcilerede satın amniyo sıvısı gösteren yada turnusollu derseniz
Mervi_ss Sumsumm saf makat geliyormuş bebeğim dönmek için çabası varmış birde su fazlalılığım varmış bebeğim 33+4 normalde ama ultrosanda 36 hafta çıktı birde haftası büyük çıktı