Minnosunannesiii Kızçelerimmm sağ göğsümün altında mide boşluğumu neyse sanki Birşey batıyor ama çok ağrıyor resmen aaaayyyy diye bağırıyorum bazen böyle olan varmı https://hizliresim.com/ugXt55 şöyle göstermeye çalıştım ama Bi bakarmısınız
pirpirpir Minnosunannesiii benmde karnımda bi bölgede çok ağrı olmuştu ertesi gün randevuda sordm tam şuramda bi ağrı oluyo neden diye doktor dizini yaslamış dedi
nevfel Minnosunannesiiibende tam dediginiz yerde bebek hareket edip oraya baski uyguluyor biraz can yakıyor ama ahh diyecek kadar degil . sizdekide aynımidir bilemiyorum boyle bebek sanrm ittiriyor ayağıyla gernesir gibi oluyor
Mcakir Minnosunannesiii Rahmin büyümesinden kaynaklı rahim batıyormuş. Bana doktorum öyle söylemişti. Siz yine de sorarsınız tabi😊
Minnosunannesiii Denzlsn ya ara sırayı geçti benimki gün içerisin de belki 7-8 defa oluyor sanki Birşey itiliyor oraya basyırıyorlsr ilk bebeğim anlayamıyorum da
Denzlsn Minnosunannesiii Ben südyen kullanamıyorum o yüzden baskı yaptığından bazen ağrıdan ziyade yanma gibi acılı değişik birşey oluyor 😏
ozgee_polat Minnosunannesiii benimde öyle oluyo 36.haftaya girdim sindi dahada cogaldi bebişin ayakları baski yapiyo dedi doktorum
Minnosunannesiii Denzlsn sütyeni hayatımdan atalı 7 ay oldu 🤣🤣 o kadar takmamaya alıştım ki bir yere çıkınca bazen mecbur kalıyorum o zaman da nefessiz kalıyorum ağırlık çöküyor
Volkez Bebeğiniz doğum pozisyonu alıp kalça kemikleri veya bacakları ile kaburga ve mide boşluğumuzdaki yerlere kuvvet uyguluyorlar o yüzdendir bazen de sızlama şeklinde bile olabiliyor özellikle iri erkek bebeklerinde oluyor canım diye biliyorum
Minnosunannesiii Volkez evet herdefasında hani öyle aşırı bir ağrım olmuyor ama bazen gerçekten özellikle gece uyanıyorum bir batma var yön değiştirince bile o kadar ağrıtıyor ki bu kız beni öldürecek diyorum 🤣
Mcakir Minnosunannesiii Kaburganızın altı ağrımıyor mu ? Ben öyle anladım. Rahmin gebelik boyunca ne kadar büyüdüğüne googledan bakabilirsiniz 😊
Senayyalcin Minnosunannesiii Rahim ve bebek büyüdüğü için kaburgaya baskı yapıyor diğer bir seçenek ise bebeğin makat gelişli olması maalesef doğum olana kadar bu ağrı geçmiyor.
Volkez Kötü birşey değil o yüzden için rahat olsun Anne olmak daha anne karnında iken başlıyor aslında annelik o kadar fedakarlıklar ile dolu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
zumraylayolculuk_1 Minnosunannesiii 30. Haftadayim iki gündür bu ağrıyı yaşıyorum bebeğin kafası dönene kadar bu şekilde ağrı normalmiş rahim genişliyor göğüsler kendini hazirliyor bunları okudum
ebrarecem Vücudumuzu bebiş işgal ediyor resmen kendine yer açmak için organlarımıza baskı uyguluyor korkmanıza gerek yok. Kızım baş aşağıda poposu sırtı göğüs altıma geliyor resmen şişlik oluşmuş elimle dokunduğumda anlayabiliyorum.