Vee işte beklediğim an 😍Artık benimde bı doğum hikayem var😍Artik bende bir Anne’yim🥰Aklımda cümleleri toplamama rağmen şuan neyi nasıl yazicagimi bilmiyorum 🤭Evett kizlarrr burayı çok sonradan keşfettim doğum hikayelerini ise daha daha sonradan keşfettim tabi kopamadim 😂Her dk acaba bı doğum hikayesi varmı diye girip çıktım,kendi doğumumu anlatmak nasip olurmu diye hep düşündüm şunu şöyle bunu böyle yazarım flan kafamda şekiller verdim🤭Şükürler olsunki yillar sonra bebeğime kavuştum ve hikayemi yazabiliyorum 😍
Biz 6 yıldır evliyiz eşimle,evlendikten kısa bı sure sonra çocuk yapmaya karar verdik bikac ay denedik baktık tık yok.Tabi ben ozamanlar dizilerde olduğu gibi hoop tek gecede hamile kalıcam flan sanıyorum en ufak bi farklılığı acaba hamile miyim diye değerlendirip testler yapıyorum🙈Neyse aradan 1 yıl geçti hadi bı Dr.a gidelim dedik.Esimde varikosel çıktı bende polikistik over😒Benim çok ileri boyutta değildi ufak ilaçlar flan ws kullandım ama eşimin ameliyat olması gerekti.Ameliyattan sonra toparlanma süreci flan yine aylar birbirini kovaladı yine sonuç çıkmayınca aşılama yaptırdık malesef oda olmadı tutmadı.Akisina bıraktık maddi imkanımız düzelince tekrar deneriz dedik ama öyle bı döngüye girdikki tam hastaneye gidiyoruz madden rahatız Dr ilaç basliyo seviyeler normale dönsün diye ilaçları kullanıyoruz aşılama zamanı geliyo ama bu sefer de madden imkanımız yeterli değil 😒 Böyle böyle böyle 3 yıl flan daha geçti.Geçtigimiz sene yine napalim napalim derken doğal yolları deneyelim dedik macunlar,kürler ws.Esim bı macun kullandı gingseng özüyle birlikte aradan 2 ay geçmeden ben hamile kaldım😍Öyle bı sevinç yillarin bekleyişi flan derken malesef olmadı,kalbi durduğu için zorunlu düşük yapıldı.Tabi biz ikimizde herşey yerlerde.Sonrasinda artık herşeyi akışına bırakmıştım ne adet döngüsü takip ettim ne başka bsy yaptım ama hep içimde o sene hamile kalıcam hissi vardı😍Herkesin o dediği nezaman kafama takmayı bıraktım ozaman oldu dediği bende de olmuştu 🤩Baktimki günüm gecikmeye başlıyo bı önceki hissettiğim ufak belirtileri yaşıyorum ama yine de olmazsa uzulmiyim diye heveslenmiyorum.Tam 10.gun test yaptım 15 Temmuz günüydü 🤩O iki çizgi için okadar bekledikki😍Esimle hemen hastaneye gittik kan verdim 4 haftalık hamileydim🥰Bı öncekinde herkese haber vermiştik iki ailenin de bütün fertlerine ama bunda Aman ya bsy olursa diye sadece annelerimize söyledik sonra sonra duyuldu.Kontroller,tahliller derken 3 ay geçene kadar hergun yüreğim ağzımda gezdim.“Ya birşey olursa” korkusu kadar kötü bi duygu yokmuş bunu anladım,doğum yapıp bebegimi kucağıma alana kadar o korku hep içten içe devam etti😒Kan değerlerimdeki sürekli düşüş,çatı darlığı ve biraz fazla kilo almam sebebiyle doktorumla sezaryene karar verdik.Aslinda çatıda aman aman bı darlık yoktu az bı darlikti ama bebeğim iri bebek olarak geçiyordu haftası 2 hafta önden gidiyordu hep.Dr’um Ben seni dogurturum ama zor bı doğum olabilir omuz takılma riski flan ws bsyler dedi,çatı muayenesini yaptığında da normali zorlarsak uzulurmuyuz flan ebeyle konuşuyorlardı.Bende hiç ısrar etmedim risk almak istemiyorum sezaryen olsun diyince o gün yatisim yapıldı 3 torba normal kan taktilar.Cuma günü gel dedi🥰😍🤩12 Mart Cuma günü öğlen 13:43′te oğlum doğdu.Son ölçümde 3550 görünüyordu ama 3820 dogdu🥰O sesi duymak için okadar beklemiştim ki her anı doyasıya yaşamaya tadını çıkarmaya baktim.Spinal konusuna gelince herkesin dediği o sinek ısırığı açısı gerçekten öyleymiş 😂Benim hayatımda yaşadığım en büyük işlem ilk ameliyatım doğumum oldu dogumhaneye giderken kendimi “Oğluma kavusucam sakin olmalıyım” diye rahatlatmaya çalışsam da başladım ağlamaya 😂 Ameliyathane çok soğuk gelmedi bana hatta stresten olan bütün o hararetimi aldı rahatladım😂Masaya oturdum aklımdaki bütün soruları sordum ne olacağını biliyimki korkmiyim diye, biz sana her işlemi anlaticaz yaparken dediler susturmaya çalıştılar 😂 İğne vurulcak yeri bulduktan sonra o sinek ısırığı denilen iğne meğer sadece deriyi uyusturuyomus içeri girdikleri iğneyi hissetmedim bile 😂Sol bacağıma sıcaklık inmeye başlayınca Bu kadarmiydi ya dedim o derece 😂Tabi ben o sırada ekibe beni cimcikleyin korkuyorum flan diye bsyler saydiriyorum o testleri biz yapıyoruz zaten sen sakin ol diye yine bı susturuldum😂😂Doktorum geldi başladılar o dokunmalar sarsılma flan hepsini hissettim hatta bı ara bebeğin kafasını çıkarmak için karnıma bastirdilar baya baya hissettim 😂 Ama sıfır acı🤩Bebegimi çıkarırken Dr normal olsaymis baya bı zorlarmış bizi flan diye ekiple konusuyodu o an iyiki normal diye ısrar etmemişim dedim😍O muhteşem sesten sonrası herşey durdu sanki dikişler flan hicbsy umrumda değil yan tarafta temizlendi oğlum yanağıma geldi🤩Sıcacıktı😍Allah’ım dedim bu nasıl bırsey😍Sonra kontrolleri temizliği flan yapılıp odaya gitti oğlum bende bı 20 dk.ya çıktım odama😍Aklımda hep kapıda beni bekleyen varmı diye düşünürken bı baktım eşim bekliyo bebisi görüp geri gelmiş 😍 İlk emzirme flan derken yürüme zamanı geldi.Burda hep okuduklarimdan ne kadar yürürsem okadar çabuk toparlanirim düşüncesi öyle bı yerlesmistiki evet canım yandı biraz acımadı değil ama gerçekten dayanilmicak bı acı değilmiş yaşadıkça öğrendim gün geçtikçe daha da toparladim hiç yatmadım eve geldiğimde,bir hafta sonunda evi sil süpür temizlik yapıp kap kap yemek pişirdim misafir ağırladım🤩(En büyük kaynım oğlumun adını koymak için geldi yoksa bebek görmeye bu zamanda karşıyım)Velhasıl artık bitiriyim aslında daha yazmak istediklerim var ama neyse😂😂38+4de doğdu oğlum şuan yanımda uyuyo yazıyı yüklendikten sonra emzirmek için uyandircam😍😍😍😍😍😍Allah’ım herkese bu muhteşem duyguları yaşamayı çok güzel bı şekilde doğum yapabilmeyi nasip etsin.O güzel bebislerin kokusu katlandigimiz her zorluğa değer 😍😍