Eda115354 svdmm16 benim de doğum o zamanlar yaz olacak kısa kollu almayı düşünüyorum sakarya çok sıcak olmaz ama nemi bunaltır. Ondan müslin tulumlardan almayı düşünüyorum uzun kollu yine bikaç tane ne olur ne olmaz diye normal kumaş kısa kollu alabilirim.
Beyzan svdmm16 ilk 4 hafta üşür sonra ortama adapte olur diye öğrendim ben yoğun araştırma sonucu 😃 benim de doğum haziran sonu ben 0-3 ay yarım kollular aldım çok çok içine uzun kollu giyer 😃
svdmm16 ufuknihal sizinki haziranmış baya yaza denk geliyor bence kısa kollu da alın bence 😊 benim ki yaz sonu o yüzden tedirgin oldum
Gulhan16 Benimde Temmuz sonu inşallah kısa kollu body ve üstüne ince kıyafetler aldım en azından ilk 4 5 hafta uzun kollu giydirilmesi gerek diye biliyorum dış dünyanın havasına alışması için
ceyda1508 Zaten yenidoğan kıyafetler uzun kollu oluyor sıcaktan isilik olmaması için delikli kumaşlardan kıyafetler tercih edebilirsiniz ilk başlarda ama daha sonrasında yarım kollu çıtçıtlı badiler ve kısa tulumlar kullanabilirsiniz :)