Buketkucuk Mom72626 olur merak etmeyin. Bende aklıma geldikçe, her gün olmasa da sık sık içmeye çalışıyorum
Krizantem_ Mom72626 Ben hiç içmiyorum. Sade süt sevmem tarçınlı arada eserse içiyorum. Onun dışında yulaf lapası yiyorum hemen her gün onda 1 bardak süt oluyor. 😄 bazen sekersiz sicak çikolata yapıyorum. Yada nesquik in şekersiz kakaolu sütünü içiyorum.
gulsahgul26 Herşeyin fazlası tabi zarar ama kalsiyumun senden ziyade özellikle bebeğin daha çok ihtiyscı var beyin ve kemik gelişimine bebekte olabilcek defektleri önler laktozsuz şekeride alındıgı için nispeten bence daha iyi paketli sütlerde ihmal etme belki safrada taş yapıyor olabilir ama vücutta gebeyken bebek depolarını boşalttın tiketmen şart
escmrk Mom72626 laktozsuz ya da normal o kadar çok gaz yaptı ki süt içermez oldum şimdi korkumdan tadına bile bakamıyorum
Ayseguldt escmrk bende senin gibiydim balon gibi oluyo midem çok sancımda oluyodu badem sütü içiyorum o yüzden
Csm Mom72626 benim gebeliğin başından beri sindirim problemim var, kabızlık. Muz, süt ve leblebi kesinlikle yiyip içmiyorum. Sut yerine yoğurt yiyorum, önemli olan proteini almak. Kabız olmamak gebelikte çok önemli, bunlar beni tetikliyor
Nuray23 Mom72626 her gun mutlaka buyuk bi bardakla gece yatmadan icerim. Son haftalara girdim. Gunde iki bardaga cikarttim bi gunduz bi gece yatmadan. Sutu cok severim🤗🤗
Mrymonek Mom72626 süt kahvaltıda içiyorum akşam unutuyorum genelde. Ama yemeklerde ayran ve yoğurt kesin tüketiyorum.
Mom72626 Mrymonek hiç sevmem ayran ve yoğurt dün kızıma taze tuttum 5 gün de bir kesin tutuyorum ama eşimle ikimiz hiç yemiyoruz. 🙄