Neslihnss benim ilk oğlum melek oldu adı Berat Aydın’dı ❤️ ben ilk bebeğime 1 bucuk yıl sonunda hamile kalabilmiştim ama 7 haftalıkken melek oldu sonra bir gün berat kandilinde cok dua ettim rabbim bana bir evlat nasip edersen bu gece hürmetine adı Berat olavak demiştim Aydın da kayınbabamın ismi cok severim kayınbabamı ilk ve tek torun olacagı için onun ismi de olsun istemiştim ama rabbim meleğimi daha cok sevmiş yanına aldı eşim oğlumuz melek olduktan sonra bir oğlumuz daha olursa adı Talha olsun dedi bende tamam dedim yalan yok tekrardan bir oğlum olsun oğlumla yarım kaldım tekrardan oğlumla tamamlanayım cok istedim bir yerden duymuştum ilişkiden önce bir dua var onu okuyup Allahım bir oğlum olursa adını Muhammed koyacağım diyorsun bu sekılde dua ettik ama yanlış anlaşılmasın öncelikle hep hayırlısı diye dua ettik kızım olsaydı da cok sevinirdim hatta 13 te kızı andırıyor demşti doktorum o zaman da cok sevinmiştim ama insan yarım kaldıgıyla tamamlanmak ister ya o yüzden oğlumun isim hikayesi böyle Muhammed Talha’m inşallah sağ salim kucagımıza almayı da nasip etsin rabbım 🤲 🥰