Fatma7666 Neslihnss Kız olursa çok kararsızız ama erkek olsa Ali çağan Ali Efe koymayız düşünüyoruz 🥰
Ozgurnur Neslihnss Kızımız olucak Allah nasip ederse Benim ismim Nur eşimin ki Özgür kızımızın adı da Öznur olucak inşallah ,🥰
Sltnsmt Bir oğlumuz olcak 👶🏻 Hamileliğimi öğrendiğimizde eşimin ağzından çıkan isim savaş benim ise efe olmuştu 🥰 kız olursada elisa düşünmüştük ama oğluşumuz olucak ❤️❤️
Ervaceylin Benim daha belli değil cinsiyeti göstermedi nazlı cikti 🤭ama kız olursa Meyra düşünüyoruz erkek olursa Ege inşallah 🤲🏻
Gulsi Oğlum olacak inşallah 🙏 kayınpederimin ismi Selim. Yanına Deniz, Aras, Ilgaz sizce hangisi güzel olur iki isim istiyorum. 🥰🧿
Gulsi Elizabethbennet Erkek ismi olarak da duydum sadece kıza verilen isim değil 🥰🙏 içinden nasıl geliyorsa öyle koy 🙏🧿
Ssoo2019 Esra_Murat_Azra bende alya ismini çok beğeniyorum ve istiyordum ama kısmet işte 😊Rüzgar ve poyraz ismini eşim çok istiyorda herkes sizin gibi söylüyo o yüzden korkmuyor değilim🙄Acaba Muhammed rüzgar bıraksak yumuşatır mı 🤔
S1998 yamacin_annesi allahin adiysa asla yanliz konulmaz mesela- Malik allahin bir adidir oyüzden iki isim sart
Smyrna Benimde kızımın adı Aişe Hümeyra şuan 2. Bebeğime hamileyim cinsiyeti belli değil ama erkek olursa Ali Asaf düşünüyoruz kız olursa da bilemiyorum düşünmedik 🙈
SEMAFARUK Benimde 11 aylık büyük kızım adı ırmak ve bende 8 aylık hamileyim 🤦♀️ ikinci kızımın adıda babası kumsal diyor sürekli bende ilk kızımın adını sen koydun ve benim hiç gönlüme göre değil ben bu defa Rabia olsun istiyorum ama bakalım hayırlısıyla bi gelsin adı ne olur bilmiyorum
Ogretmenanne35 Neslihnss benim de oğlum olacak Demir Umut koyacağız . Soy adımız da Kaya ☺️☺️ Demir benim kızlık soyadımın kısaltması gibi olduğundan ben istedim , eşim de Umut ismini çok beğendiği için böyle karar verdik 🙈🥰