HavvaMerve Neslihnss Allah’ın izniyle ikinci kızım olacak ilk kızımın ismini ben koymuştum eşim hiç sorun yapmadı bunu da eşim benim istediğim olsun dedi bende tamam dedim bir hikayesi yok ☺️ Hilal olacak Allah’ın izniyle inşallah 🌸
Cylos 10 yaşında oğlum var ismi devrim annemin hayaliymis ilk torununa koycakmis bu ismi (devrimci değiliz ) şimdi kızım olcak Afra kumsal olcak rüyamda gördüm ikiz kızlarım oluyordu birnin ismi Afra diğeri kumsal öyle madem ikisinide koyalim dedik sonra uzun olur sadece afra olsun dedim kaynatam ben afrayi unuturum kumsalda olsun dedi afra kumsalı bekliyoruz 🙈🙈
Aloneanqel Neslihnss eşimle 8 yıl önce ben 16 eşim 19 yaşındayken kızımız olursa Hiranur olsun adı derdik, 8 yıl sonra kızımız oldu çok şükür Rabbime adını Hiranur koyduk 1,5 aylık olduk maşallah bize 🙏🏻😍😍❤️🦋
Eb-ruuu06 Bir kızım var ismi Gül Mina 🥰 Şimdi erkek bebek bekliyoruz ama karar veremedik henüz ismine 🤦🏻♀️
HilalKadir Kız olsaydı ismi Ayça istiyordum. Hilal sözlükte ayça demek birbirimizi tamamlardık 🥰 erkek olacağı için Asaf Ali istiyorum 💙🥰
Bernaeray Aloneanqel eyer oğlum olursa Beray istiyorum cunku kız olursa Derya ama cinsiyeti öğrenemedik inatcı cıktı yavrum
Fatmakarakas1721 İlk oğlumun adı 💙eymen 💙ikinci oğlumu bekliyorum şimdi oda 💙emir💙olucak Allah nasip ederse
Rzgar2017 Bilgee61 benim de oglumun ismi rüzgar alp benımki de 7 nisan da 4 yasına girecek 🙈 aynı seyleri yasiyorum aşırı inatcııı dediğim dedik ahh bu rüzgarlar 😅😂
Bilgee61 Rzgar2017 Aaa tesadufe bak 😀 Evet çok zor bir yapıları oluyormuş gerçekten yaşayıp gördük artık 🙈😀
Defneliigunler1 Neslihnss benimde bir oğlum olacak Rabbim izin verirse, Barlas Mete koyacağız ismini 🙏🏻🥰
Gul716 Neslihnss Eşimle 5 senelik evliyiz sevgiliysen hep bir kızımız olursa adını Ada koyalım diyorduk ilk oğlumuz oldu adını Arda Deniz koyduk hayırlısıyla şu an prensesimizi bekliyoruz oğlumuz gibi oda iki isimli olsun dedik Hazal Ada olacak hayırlısıyla 🙏🏻🥰❤️
nrg4958 uzun tedavilerden sonra hamile kaldım, hamileliğimin nerdeyse tamamı da kışa denk geldi hiç sevmem kış mevsimini sürekli yaz gelsin yaz gelsin diye geziyoruz kızımız yaz mevsimimde doğacak bir de o yüzde ismi yaz koymayı düşünüyoruz
birtriptanesi nrg4958 aynı ben valla 😂😂 Benim de ilk 4 ayım kara kışa denk geldi bi de köyde yaşıyoruz soba kömür kokuları kar çamur dışarı çıkılmıyordu. Kusa kusa geçirdim o aylarımı. Yazı çok bekledim şimdi güneşi görünce direkt çıkıyorum kapının önüne. Ama oğlumuz olacak ve yaz mevsimine uygun isim bulamadım. Ekin olabilir belki dedim. Ekinleri yazın toplarız ya ordan 😂
Tusemefe8134 Neslihnss bende düzceliyim.yazin findik zamani findik aracinda yakin arkadasim kazada vefat etti.cook üzulmustum.o ara hamile degildm.sonrasnda hamile kaldim.Insallah kziim olur adini Elif veririm dedim.kizim olucak.Adida Elif Nefes.😔