burcumelis İlkinde bi gece kalmıştım şimdi kalmak istemiyorum aslında 2 yasında kızım var bensiz de kalmadı hic sabahtan gidip te öteki gün oglen gelmek cok üzcek beni
Ysmmmnn burcumelis kıxınızı bırlaacak biri yokmu birgün gözryim altında tutuluyosunuz çıkaracaklarını zannetmyrm riske atmazlar
Yaagmurr burcumelis bende gece 12 de yapıp sabah 10 buçukta çıkmıştım kanamaya bağlı demişti doktorum
hamileana burcumelis ben ilk doğumumu sabah 7 de yapmıştım doktorum gelip istersen çıkarabiliriz ama biz kalmadan yanayız ama kalmak istemiyorum dersen de çıkartırız demişti ben kalmıştım ama şimdi benimde oğlum iki yaşında bende keşke cikarsalar diyorum ama hayırlısı artık
3prensesannesiii burcumelis Bende 2. Çocuğumda Akşam 10 da doğum yaptım sabah da çıktım canım imza atman gerekiyor diye biliyorum canım (bebeğime veya bana birşey olursa sorumluluk bendedir diye )yazı yazdırılıyor.
N_A_Z_L_I_M burcumelis Senin hastanede kalman bebeğin için çok iyi olur canım. Benim 2 doğumunda da sütüm geç geldi sarılık oldular kaka yapmadılar hep takip altına almışlardı 2. Dogumumu yaptığımda oğlum 18 aylıktı kayinvalidem baktı içim ciğerim yanmıştı çok özlemiştim yavrumu ama mecbur kalmıştım
N_A_Z_L_I_M burcumelis Canım sen bunları hiç düşünme Rabbim mutlaka bir yoluna koyuyor merak etme hamileliğin doğumun tadını çıkar
13579 Bende iki hafta önce doğum yaptım 2.5 yaşında kızım vardı geceleri bana çok düşkündü akşam doğum yaptım eşim ben kızım bir gece kaldık sabaha çıktık hastaneden sizde beraber kalabilirsiniz
Zeynep_ayaz burcumelis benimde 2 bucuk yasinda oglum var bensiz yemek yemez babasi yeterince ilgileniyo ama yemegini bitek ben verirsem yiyo nazi bana nasil yapicam bende bilmiyorum sanirim doguma gidince aklimda hep oglum olucak 😒😒