metehaninannesiii Senemolcay biz 14.haftamıza giriş yapmış bulunmaktayız veee biz elma olduk ❤🍎 hoşgeldin 2.trimestere🤰🧿
Lulemom Senemolcay doktorum hissedersin dedi ama hala hissedemedim. Yani bilmiyorum bişiler oluyo gibi içerde ama bebek mi anlamıyorum 😄
Selohamile 13+4 🍋 kadar, ben artık hareketlerini hissedebilmek istiyorum yaa en kötü zamanlardayım bence
Senemolcay Selohamile öyle deme kendini bebeğine odaklandır geçiyo zaten su gibi günler bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş😊
Lulemom Senemolcay guruldama gibi nasıl desem bi titreşim oluyo gibi hissediyorum alt taraftan. Ama yüzeysel değil dinlediğim için anlıyorumdur derinden oluyo gibi
ayseeeeeeee Senemolcay merhaba herkeste farklı oluyordur mutlaka ama kaçıncı haftadan itibaren bulantılarınız geçti🤗
Senemolcay ayseeeeeeee 17. Haftadan sonra geçti bulantılarım ama bu sefer baş ağrıları kramplar başladı magnezyum kullanınca düzeldi şuan eski halimden bile daha iyiyim diyebilirim 😊🧿
Senemolcay Lulemom tamam işte bnde ilk öyle hissettim saniyelik sürüyor sanki bişey kayıyormuş gibi bi his oluyo
Gururunannesi Lulemom benimde aynen öyle aşılara başlayacaz hareket etmeye başladığında ama bazen sol bazen sağ bazen karın altı birşey sanki guruldayip gidiyor saniye içinde 😂 şimdi hareket ediyor diye gitsem de emin değilim kaldım öyle
caglaaaaaa Lulemom benimmde aynıı 18 haftanın sonunda hissettim bir guruldama 21 oldukk her saniye guruldama olup geçiyor belirli hissediyorum artık 🤗